Μαρία Μενούνος: «ο Keven είναι ο πρώτος άνδρας στη ζωή μου»

Μαζί εδώ και 15 χρόνια – της έχει κάνει πρόταση γάμου;

Μαρία Μενούνος: «ο Keven είναι ο πρώτος άνδρας στη ζωή μου»

​Το ότι ο σύντροφός της, Keven Undergaro, είναι ο πρώτος άνδρας στη ζωή της, εξομολογήθηκε η Μαρία Μενούνος, αποκαλύπτοντας αν ο εδώ και δεκαπέντε χρόνια αγαπημένος της της έχει κάνει πρόταση γάμου!

«Το ήξερα από την πρώτη στιγμή πως αυτός ο άνδρας είναι για μένα», λέει η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, που γνώρισε τον σύντροφό της μέσω ενός ξαδέλφου της.

Η Μαρία δεν διστάζει να αποκαλύψει πως ο Keven ήταν το πρώτο της αγόρι, καθώς ο πατέρας της δεν την άφηνε να βγαίνει ραντεβού όταν ήταν στο Γυμνάσιο, ενώ αρχικά είχε ενστάσεις για την σχέση τους επειδή ο αγαπημένος της κόρης του δεν είναι Έλληνας.

«Μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια μαζί, είμαστε παντρεμένοι στις καρδιές και στο μυαλό μας, οπότε μια τελετή δεν μας φαίνεται απαραίτητη. Όμως, όσο μεγαλώνουμε, αποκτά κι αυτή μια σημασία! Όταν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, θα σημαίνει πολύ περισσότερα απ’ ότι πριν», συνεχίζει η γοητευτική παρουσιάστρια.

Ο Keven, πάντως, πρόταση γάμου δεν της έχει κάνει: «αστειεύεται πως το αναβάλλει, γιατί κάθε φορά πιστεύει πως μπορεί να τ�� κάνει καλύτερα. Όμως, φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μιλήσαμε γι’ αυτό περισσότερο και νομίζω ότι το βλέπουμε πιο συναισθηματικά όσο περνούν τα χρόνια. Ποιος ξέρει! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει να κάνει με το αν αγαπιόμαστε, αυτό είναι βέβαιο», λέει η Μαρία, συμπληρώνοντας ότι ο μπαμπάς της της βάζει κάθε μέρα τις φωνές επειδή δεν παντρεύονται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top