«Κράξανε» τον ελληνικό τελικό της Eurovision στο Πρωινό mou!

ΔΕΙΤΕ τι είπε η Μπαλατσινού για την Δέσποινα Βανδή

Εκτός του ότι δεν πήγε κανείς από την ομάδα του «Πρωινό mou» στον ελληνικό τελικό της Eurovision σε αντίθεση με τους «απέναντι» από το Πρωινό ΑΝΤ1 που πήγε όλο το πάνελ και ο παρουσιαστής, τον «έκραξαν» κιόλας.

«Χθες ήταν κάτι παλιές της δικής μου της γενιάς. Είναι συνέχεια το ίδιο πράγμα, μια repetition», σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος και άνοιξε το μεγάλο θέμα.

Πολλά ήταν αυτά που δεν άρεσαν τόσο στον Πέτρο Κωστόπουλο, όσο και στο υπόλοιπο πάνελ. Πρώτα απ’ όλα ο φωτισμός σε ολόκληρη τη διάρκεια της βραδιάς: «Ήταν πολύ κακοφωτισμένο. Ο φωτισμός ήταν εγκληματικός», είπε ο κεντρικός παρουσιαστής και όλοι συμφώνησαν μαζί του.

Ακόμα η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία είναι πολύ φίλη με την Δέσποινα Βανδή, όπως έχει πει η ίδια κατά καιρούς, είχε την δική της ένσταση στις ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας: «Δεν ήταν η Δέσποινα που ξέρουμε. Το λευκό παρέπεμπε σε γάμο. Ούτε το μπλε ρουά ήταν ωραίο. Και το φόρεμα όταν τραγούδαγε τη χαντάκωνε», είπε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, στον Πέτρο Κωστόπουλο άρεσε το αποκαλυπτικό στο μπούστο φόρεμα της Σοφίας Βόσσου σχολιάζοντας: «Είχε δύο turbo. Έξω όλα. Είναι απειλητικό, φοβάσαι».

Από την άλλη ο Άρης Καβατζίκης είπε ότι δεν του άρεσε που, όταν η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε, δεν έβλεπε το πρόσωπο της κανονικά. «Ήταν χάλι μαύρο. Τι ήταν αυτό, σκηνοθετικό εύρημα; Επί τρία λεπτά τη βλέπαμε προφίλ στην πλάτη του χορευτή. Ήταν μία πολύ στατική χορογραφία. Ήθελα να δω το πρόσωπο της να την απολαύσω».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…