ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ: ΔΕΙΤΕ πως η Φαίη Σκορδά μαθαίνει να γυμνάζει τον... κόλπο της!

Tι είναι οι ασκήσεις Kegel;

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ: ΔΕΙΤΕ πως η Φαίη Σκορδά μαθαίνει να γυμνάζει τον... κόλπο της!

​Ασκήσεις για τον κόλπο κάνανε το πρωί στο Πρωινό ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά είπε ότι και μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη η μαία της πρότεινε να κάνει τις γνωστές και ως ασκήσεις Kegel!

Όταν ο γυναικολόγος δρ. Arnold Kegel, σχεδόν εξήντα χρόνια πριν, έβρισκε λύση για το πρόβλημα της ακράτειας είχε στην πραγματικότητα μόλις βρει το μυστικό για να απογειώσουν, άνδρες και γυναίκες, τις σεξουαλικές τους επιδόσεις!

Αυτό εξήγησε στην εκπομπή η pilates instructor Αλεξάνδρα Αναστασοπούλου και μάλιστα είπε ότι σκοπός των ασκήσεων είναι να γυμνάσουν τους «μυς του σεξ», ώστε το σεξ να είναι πιο απολαυστικό και να διαρκεί περισσότερο.

Πώς; Οι ασκήσεις Kegel γυμνάζουν ουσιαστικά του ηβοκοκκυγικούς μυς –αυτούς που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να διακόψουμε την ούρηση. Η άσκηση, δηλαδή, πραγματοποιείται με συστολές αυτών των μυών για πέντε δευτερόλεπτα –φανταστείτε πως θέλετε να ουρήσετε και πρέπει να κρατηθείτε. Επαναλάβετε τις συστολές δέκα με είκοσι φορές, σταματήστε και συνεχίστε κάποια άλλη ώρα της ημέρας. Οι ειδικοί λένε ότι θα δείτε διαφορά στον πρώτο μήνα.

«Το «καλό» με τις ασκήσεις Kegel είναι ότι μπορούμε να τις πραγματοποιήσουμε σχεδόν πάντα και παντού –καθώς και κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης», ανέφερε η γυμνάστρια!

Το δεύτερο καλό, που τελικά πετυχαίνουν στις γυναίκες, είναι να δυναμώνουν τους μυς του κόλπου ώστε να μπορούν αυτές να τους ελέγχουν καλύτερα και να φτάνουν σε οργασμό, ενώ οι άνδρες καταφέρνουν να συστέλλουν τους ηβοκοκκυγικούς μυς και στην συνέχεια να τους χαλαρώνουν ώστε να δυναμώνουν την στύση τους και να καθυστερούν την εκσπερμάτιση.

Μάλιστα τότε ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πλάκα στον Θέμη Γεωργαντά και τον παρότρυνε να κάνει κι αυτός τις ασκήσεις!

Στο βίντεο θα τους δείτε όλους να κάνουν μαθήματα!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top