Μπαλατσινού: «βγήκαμε με την Μενεγάκη» - Κωστόπουλος: «Λενάκι, σ΄ευχαριστώ»

Τι αποκάλυψαν για την επανασύνδεσή τους με την κουμπάρα;

Μπαλατσινού: «βγήκαμε με την Μενεγάκη» - Κωστόπουλος: «Λενάκι, σ΄ευχαριστώ»

​Τις δικές τους αποκαλύψεις για την επανασύνδεσή του�� με την κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη έκαναν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, με αφορμή δημοσίευμα περιοδικού με φωτογραφίες από την κοινή τους «ιστορία» και την παραλίγο συνάντησή τους!

«Εμείς ξέρουμε ότι είστε σε μια πολύ ωραία φάση επανασύνδεσης», είπε ο Άρης Καβατζίκης στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος απάντησε: «περίπου, ξέρω ‘γω; Εμένα δεν μου το λένε».

Σε ερώτηση για το αν όντως βγήκαν για δείπνο σε εστιατόριο του Ψυχικού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα περιοδικού «Οk!», η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε: «o Πέτρος δεν ήταν μαζί. Ήταν γυνακεία η συζήτηση. Θα ήθελε πολύ να έρθει, αλλά ήταν γυναικεία η συζήτηση. Όταν δύο γυναίκες θέλουν να μιλήσουν, δεν θέλουν να υπάρχουν άντρες στην παρέα. Είναι λογικό, συμβαίνει».

«Ο άνθρωπος που έχει εκτιμήσει περισσότερο απ' όλους, στη ζωή μου όλη, την κουζίνα μου, είναι η Ελένη. Ευχαριστώ πολύ Λενάκι μου! Η Ελένη ξεκινούσε να τρώει πριν καν μαγειρέψω, έτρωγε μέσα από το τηγάνι! Ο άλλος ο Λάτσιος, μια καλή κουβέντα δεν είπε», ανέφερε, παίρνοντας την σκυτάλη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ η σύζυγός του δεν δίστασε να παραδεχθεί πως με την Δέσποινα Βανδή έχουν να βρεθούν από τον Σεπτέμβριο του 2009!

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια και τις αποκαλύψεις Κωστόπουλου - Μπαλατσινού για την Μενεγάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top