Συνδρομητής του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο «Dow Jones»

Γεγονός - ορόσημο για το πρακτορείο

Συνδρομητής του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο «Dow Jones»

Πρώτη ανάρτηση: 01/03/2014 00:36

Το ότι ο μεγάλος ειδησεογραφικός όμιλος «Dow Jones» έγινε συνδρομητής και αγόρασε το αγγλόφωνο δελτίο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ανακοινώθηκε κατά την κοπή της πίτας των εργαζομένων, το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ αποκτά πλέον τη θέση που του αξίζει να έχει και στο διεθνές περιβάλλον», είπε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αντώνης Σκυλλάκος, προσθέτοντας: «το 2013 κάναμε βήματα για την αξιοπιστία του Πρακτορείου, το πέρασμά του σε όλα τα Μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού».

«Για εμάς, για την ελληνική κοινωνία, το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι ο στυλοβάτης της ενημέρωσης αυτή τη στιγμή στη χώρα και τον στυλοβάτη αυτόν είμαστε υποχρεωμένοι να τον στηρίξουμε. Πιστεύω ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα συνεχίσει να έχει μια ισχυρή παρουσία και μέ��α στο 2014, ώστε η ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών να είναι αντικειμενική», επισήμανε ο γενικός γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι απαραίτητο για την ελληνική δημοσιογραφία, είναι η αξιοπιστία στη μετάδοση της είδησης. Το στοίχημα για όλους σας είναι μεγάλο» τόνισε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, επίσης, ο διευθυντής του γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννης Τσώλης, ο γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούντζος, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Νανά Νταουντάκη, και μέλη του ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Κατά την εκδήλωση, τρεις εργαζόμενοι του Πρακτορείου κληρώθηκαν και κέρδισαν ισάριθμες ταμπλέτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top