Η Μαίρη Συνατσάκη με νυφικό, περιγράφει τον γάμο της!

Είναι έτοιμη να κάνει παιδί με τον Μύρωνα Στρατή;

Η Μαίρη Συνατσάκη με νυφικό, περιγράφει τον γάμο της!

Φορώντας... νυφικό μιλά για τον γάμο της η Μαίρη Συνατσάκη, που αποκάλυψε το πώς φαντάζεται την μέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και το αν είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια με τον Μύρωνα Στρατή!

«Γενικά δεν είμαι πολύ υπέρ του τέλειου γάμου. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως ως διαδικασία. Απολαμβάνω το concept “γιορτάζουμε την αγάπη μας με ένα πάρτι” και κάπως έτσι φαντάζομαι ότι θα είναι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα. Αυτό θα γίνει μόνο όταν θα έχουμε σκεφτεί καλά ότι είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί. Ουσιαστικά θα είναι, δηλαδή, σαν να λέμε στους δικούς μας ανθρώπους “ελάτε να γιορτάσουμε τώρα που μπορούμε, γιατί εμείς θα αφιερωθούμε στο να μεγαλώσουμε σωστά ένα παιδί”», λέει η νεαρή παρουσιάστρια, τονίζοντας πως γνωρίζει ήδη τι θα πει να συζείς.

Σε ερώτηση αν είναι έτοιμη να γίνει μανούλα, η Μαίρη αναφέρει: «δεν είμαι μικρή. Είμαι 29 ετών. Άνετα θα μπορούσα να κάνω ένα παιδί, απλά έχω σκεφτεί πως η μητρότητα θα είναι το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου και δεν μπορώ να προχωρήσω σε μια τέτοια απόφαση, εάν δεν έχω στο μυαλό μου το σωστό momentum».

«Όταν γίνεσαι γονιός, πρέπει να είσαι λιγότερο εγωιστής και να βάλεις πολλά πράγματα πίσω. Το παιδί είναι κάτι φανταστικό, υπέροχο και τέλειο. Πρέπει να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό. Σε αυτή τη φάση, δίνω περισσότερη βάση στη δουλειά μου», καταλήγει η Μαίρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top