ΔΕΣ τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από την επόμενη φάση του «Voice»

Θα αλλάζουν ρούχα ή όχι coaches και παρουσιαστής;

ΔΕΣ τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ από την επόμενη φάση του «Voice»

Με... άλλα ρούχα θα βλέπουμε πλέον τους coaches και τον παρουσιαστή του «The Voice», στην επόμενη φάση του talent show, που αρχίζει από την Παρασκευή!

Για τον επόμενο ένα μήνα, το «Voice» μπαίνει στην φάση των battles, με την σκηνή να μετατρέπεται σε ρινγκ, στο οποίο θα μπουν 8 ζευγάρια που θα φτιάξει ο κάθε coach, από τα 16 μέλη της ομάδας του. Κάθε ζευγάρι θα τραγουδά το ίδιο κομμάτι και ο coach καλείται να αποφασίσει ποιός από τους δύο θα συνεχίσει στα lives, έχοντας στο πλευρό τους τους βοηθούς τους (ο Ανώνης Ρέμος τον συνθέτη Χρήστο Σούμκα, η Δέσποινα Βανδή τον παραγωγό Δημήτρη Κοντόπουλο, ο Μιχάλης Κουινέλης τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη και η Μελίνα Ασλανίδου τον συνθέτη Αντώνη Μιτζέλο).

voice1.jpg

Στο μεταξύ, οι coaches θα... βάλουν επιτέλους τα ρούχα στο πλυντήριο, αφού σε κάθε «μάχη» θα εμφανίζονται με άλλα συνολάκια και όχι πάντα με το ίδιο όπως στις blind auditions, κάτι που πρόσταζε το ξένο format.

VOICE.jpg

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή με λευκή ολόσωμη φόρμα, τον Αντώνη Ρέμο με μαύρο κουστούμι, την Μελίνα Ασλανίδου με μακρύ φόρεμα και τον Μιχάλη Κουινέλη με τζιν και πλεκτή ζακέτα.

voice2.jpg

Σε άλλη «μάχη» θα δούμε την Δέσποινα με μαύρη pencil φούστα και μπούστο, αλλά και με μαύρο φόρεμα με τον έναν ώμο έξω, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα με καφέ κουστούμι και γραβάτα, αντί του γαλάζιου πουκαμίσου που φορούσε στα οκτώ πρώτα επεισόδια του show.

«Δεν πλησιάζαμε ο ένας τον άλλον επειδή φοράγαμε τα ίδια ρούχα», έχει αποκαλύψει η Δέσποινα, όπως έχει γράψει το star.gr, χωρίς να κρύψει την χαρά της που, επιτέλους, θα βγάλει το μαύρο της μπλουζάκι!

voice3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top