Τι είπαν για τον Σταύρο Θεοδωράκη Κωστόπουλος – Λιάγκας;

Τα σχόλια των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών για το «ποτάμι»

Τι είπαν για τον Σταύρο Θεοδωράκη Κωστόπουλος – Λιάγκας;

Καλή επιτυχία στον Σταύρο Θεοδωράκη ευχήθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας πρώτο θέμα στα πρωινά ψυχαγωγικά την απόφασή του να εγκαταλείψει την δημοσιογραφία και να τεθεί επικεφαλής πολιτικής κίνησης.

«Ο Σταύρος αφήνει τους “Πρωταγωνιστές” και θέλει να γίνει πρωταγωνιστής! Είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα από χθες, όπου κι αν κάτσεις», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού επικρότησε την απόφαση του δημοσιογράφου να αφήσει την καριέρα του και την δουλειά του για να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ οι απόψεις των συνεργατών της εκπομπής ήταν μοιρασμένες, με τον Άκη Καβατζίκη να δηλώνει πως δεν θα τον υποστηρίξει.

Στην απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη αναφέρθηκε και η εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να εξηγεί όσα έγραψε ο δημοσιογράφος στην επιστολή – πολιτική διακήρυξη, να εκτιμά ότι θα πάρει 10% και να καταλήγει: «η μαγκιά είναι που κατεβαίνει στην ακμή του και όχι στην παρακμή του και είναι ένα ρίσκο. Θα έχει ενδιαφέρον και μεγάλη σημασία ποιος θα του πάρει την πρώτη συνέντευξη... Δεν χρειάζεται να του κάνουμε άλλο promo, δεν το έχει ανάγκη άλλωστε. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε!».

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών για το «Ποτάμι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top