Ρώτησαν τον Λάτσιο για την Μενεγάκη και... έφυγε!

Τι είπε για τις φημολογούμενες κόντρες μεταξύ παρουσιαστών του ΑΝΤ1;

Ρώτησαν τον Λάτσιο για την Μενεγάκη και... έφυγε!

Όπου φύγει, φύγει: αυτή ήταν η αντίδραση του Γιάννη Λάτσιου όταν τον ρώτησαν για την δικαστική του κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη! Κατα τα άλλα, ο διευθυντής του ΑΝΤ1 εξέφρασε την ικανοποίησή του για το «The Voice», αποκαλύπτοντας την δυσκολία που αντιμετώπισαν οι coaches, ενώ αναφέρθηκε και στις φημολογούμενες κόντρες μεταξύ παρουσιαστών του ΑΝΤ1.

«Τι κάνετε;», είπε ο Γιάννης Λάτσιος όταν άκουσε την ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη, προσθέτοντας πως ποτέ δεν μιλάει για τα προσωπικά του.

Ο διευθυντής του ΑΝΤ1 παίνεψε τους κριτές - coaches του «The Voice» και ανέφερε: «νομίζω ότι καταφέραμε να έχουμε εξαιρετικές φωνές και οι coaches μου είπαν ότι είχαν δυσκολία στο να επιλέξουν... Και οι τέσσερις ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου και ήταν πάρα πολύ καλοί στον ρόλο τους», ενώ συμπλήρωσε πως από την Παρασκευή θα αρχίσουν τα battles και, μετά από περίπου ένα μήνα, θα αρχίσουν τα live οπότε και θα ψηφίζει το κοινό.

Αποφεύγοντας να σχολιάσει εκπομπές άλλων καναλιών, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία των εκπομπών του καναλιού του, ενώ κάλυψε την Σάσα Σταμάτη λέγοντας απλά πως «μπορεί κάποιες φορές μπορεί να είναι στα όρια, αλλά είναι ζωντανό στοιχείο της ομάδας του πρωινού».

«Οι κόντρες που λένε είναι της φαντασίας... Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο», κατέληξε ο διευθυντής του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για συγκρούσεις κορυφής εντός του καναλιού του Αμαρουσίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top