ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι αλλάζει στον ΣΚΑΪ με την επιστροφή της Άννας Δρούζα

Πώς θα επηρεάσει Εύα Αντωνοπούλου - Χριστίνα Λαμπίρη

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Εξελίξεις αναμένονται στον ΣΚΑΪ με την επιστροφή της Άννας Δρούζα στην τηλεόραση, έπειτα από 4 χρόνια απουσίας.

Η παρουσιάστρια, μετά τη ΝΕΤ και την εκπομπή «Η Ζωή είναι Παιχνίδι», επανέρχεται στον τηλεοπτικό αέρα μέσω μιας εκπομπής στις προδιαγραφές του «Μπορώ», ενώ η εκπομπή που παρουσιάζει η Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ, θα σταματήσει στο τέλος του μήνα.

Η αλλαγή αυτή ενδέχεται να επηρεάσει και τη Χριστίνα Λαμπίρη, καθώς το budget της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Άννα Δρούζα, είναι ιδιαίτερα αυξημένο και από κάπου θα πρέπει να "κόψει" ο σταθμός, για να καλύψει τα έξοδα.

Τα επικρατέστερα σενάρια που ακούγονται λοιπόν είναι πώς είτε θα μειωθεί το budget της εκπομπής «Excellent», είτε θα κοπεί εντελώς η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται και το τηλεοπτικό μέλλον της Εύας Αντωνοπούλου, η οποία όπως φαίνεται παραμένει στο κανάλι αλλά σε άλλο πόστο.

Η Εύα Αντωνοπούλου είτε θα παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, είτε θα πάρει τη θέση της Χριστίνας Λαμπίρη, παρουσιάζ��ντας δελτίο ειδήσεων, 13:00-14:00 κάθε μεσημέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top