ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τα γενέθλια-έκπληξη της Φαίης Σκορδά!-Ήταν όλοι εκεί

«Ευτυχία είναι να σ΄αγαπούν. Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη!»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τα γενέθλια-έκπληξη της Φαίης Σκορδά!-Ήταν όλοι εκεί

​Ένα πάρτι γενεθλίων-έκπληξη διοργάνωσαν φίλοι και συνεργάτες της Φαίης Σκορδά την Κυριακή το μεσημέρι στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

dfhth.jpg
Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία που τους συνέβη λίγο πριν μπουν στο εστιατόριο:

gfjghjgd - Copy (3).jpg
«Φτάνουμε στο μαγαζί της Αργυρώς. Χαλάει το αμάξι. Με το που φτάνουμε απ΄ έξω βλέπει η Φαίη φωτογράφο και δεν ήθελε να μπει. Τσακωνόμασταν δέκα λεπτά απ΄ έξω, και οι υπόλοιποι ήταν κλεισμένοι μισή ώρα στην τουαλέτα για να κάνουν έκπληξη. Μπαίνει η Φαίη για να πει στην Αργυρώ πως “δεν θα κάτσουμε”, εκείνη τη στιγμή βγαίνουν 15 άτομα από την τουαλέτα φωνάζοντας “χρόνια πολλά”, ο μικρός τρομάζει, η Φαίη εκνευρίζεται, λέει “είστε απαράδεκτοι”, και φεύγει από το μαγαζί έξαλλη. Μπαίνει μέσα στο τζιπ και δεν βγαίνει έξω με τίποτα, λέγοντας “να φύγετε!”» .

hfshtjhs - Copy.jpg
Η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο…

hgkfghk - Copy (4).jpg
Όπως η ίδια είπε, το καλύτερο δώρο θα το πάρει τον Μάιο όταν θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της.

jtyujet - Copy.jpg
«Ευτυχία είναι να σ΄αγαπούν. Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη!» είπε η Φαίη για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τα 34α γενέθλιά της...

jtyujet.jpg

hgkfghk - Copy (3).jpg
hgkfghk - Copy (2).jpg
Στο πάρτι έκπληξη πήγαν: ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη, η Λίτσα Πατέρα, οι νονοί του Γιαννάκη,Θάνος και Ντίνα Παράσχου, η αρχισυντάκτρια του "Πρωινού" Ελεάννα Τρυφίδου, η Μαρία Μπεκατώρου, η αισθητικός Θεανώ Μπέλλα, η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι και φυσικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

gfjghjgd - Copy (2).jpg
gfjghjgd - Copy.jpg
hgkfghk - Copy.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top