Η «Xoυρέμ» έγινε μανούλα! Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η Meryem Uzerli μας δείχνει το μωρό της!-ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Η «Xoυρέμ» έγινε μανούλα! Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η τηλεοπτική «Χουρέμ», κατά κόσμον… Meryem Uzerli.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον «Σουλεϊμάν», μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, και τη νοσηλεία της σε ψυχιατρείο, έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά, καθώς πλέον κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της.

1390771_480868878697243_408371872_n.jpg
Μπορεί ο επιχειρηματίας σύντροφος της να την παράτησε μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος, λέγοντας της μάλιστα να κάνει έκτρωση, αλλά η Meryem δεν το έβαλε κάτω.

Αποφάσισε να κρατήσει τον καρπό του έρωτα τους, ενώ μέσω των social media, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της, η οποία θα πάρει το όνομα Lara.

xourem mwro.jpg
Η φώτο όπου α��εικονίζει το μικροσκοπικό χεράκι της Lara, συνοδεύεται από ένα πολύ συγκινητικό σχόλιο της «Χουρέμ», στο οποίο η ηθοποιός ευχαριστεί όσους τη στήριξαν στην περιπέτεια της:

«Καλώς ήρθες στον κόσμο λατρεμένη μου Lara Uzerli (10.02.2014) Ευχαριστώ το Θεό που σε έστειλε σε μένα και που ήρθες στον κόσμο υγιής. Ευχαριστώ τον Παντοδύναμο που μου έδωσε την δύναμη να σε προστατέψω από την πρώτη στιγμή. Ήρθες στη ζωή κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Ευχαριστώ και την καλή μου φίλη Άννα, που ήταν στο πλευρό μου την ώρα της γέννησης και την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μου στέλνετε θετικές σκέψεις και αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top