«Έφυγε» από τη ζωή η Άννα Πρετεντέρη-ΔΕΙΤΕ τη συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη on air

Έστειλε τα συλλυπητήρια του στον γιο της, Γιάννη Πρετεντέρη

«Έφυγε» από τη ζωή η Άννα Πρετεντέρη-ΔΕΙΤΕ τη συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη on air

«Έφυγε» την Τρίτη από τη ζωή, η Άννα Πρετεντέρη, γνωστή τηλεοπτική παραγωγός και μητέρα του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης απουσίασε λόγω της τραγικής απώλειας από το δελτίο του Mega.

Η Άννα Πρετεντέρη, ήταν ένα από τα πρώτα στελέχη της ιδιωτικής τηλεόρασης, και συγκεκριμένα του ΑΝΤ1, ενώ υπήρξε και εμπνεύστρια του «Πρωινού Καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά.

1369_IKOGENIA_PRETENTERI_04042013.jpg
Μέσω της εκπομπής του, ο Γιώργος Παπαδάκης φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στο χαμό της Άννας Πρετεντέρη, στέλνοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του, στον συνάδελφο του, Γιάννη Πρετεντέρη:

«Για μένα είναι μεγάλη η απώλεια μιας γυναίκας που στα πρώτα βήματα του ΑΝΤ1 έδωσε την ψυχή της. Πρόκειται για την Άννα Πρετεντέρη που έφυγε από τούτο τον μάταιο κόσμο. Είμαι συγκινημένος, γιατί δουλέψαμε μαζί μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήτανε φίλη και πραγματική κυρία. Θέλω να συλλυπηθώ τον Γιάννη. Πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 πρέπει να την τιμήσει. Ήταν εκείνη που στήριξε τη Ρούλα Κορομηλά στα πρώτα βήματα του Πρωινού Καφέ, βά��οντας τη σκέψη, τις ιδέες και την εμπειρία της. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στη μνήμη της» είπε με «σπασμένη» φωνή ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top