ΑΥΤΗ είναι η Ελληνίδα δημοσιογράφος που ρώτησε τον George Clooney για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

ΔΕΙΤΕ τι λέει η ίδια για την εμπειρία της!-"Δεν είχ�� σκεφτεί τι θα του πω"

ΑΥΤΗ είναι η Ελληνίδα δημοσιογράφος που ρώτησε τον George Clooney για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

Ελίζα Χριστοδουλίδη είναι το όνομα της Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του 64ου φεστιβάλ Βερολίνου, ρώτησε τον George Clooney ποια είναι η άποψη του σχετικά με την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο διάσημος ηθοποιός τάχθηκε με την ελληνική πλευρά, τονίζοντας πως τα Ελγίνεια πρέπει να επιστραφούν στην χώρα μας.

Η απάντηση του Clooney, έκανε το γύρο των ξένων ΜΜΕ, ενώ ο βρετανικός «Independent» τα «έχωσε» στον ηθοποιό, χαρακτηρίζοντας τον εν ολίγοις «άσχετο», τονίζοντας πως δεν γνωρίζει την ιστορία τους και πως ανήκουν στη Βρετανία.

  • Μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου, η Ελίζα Χριστοδουλίδη περιέγραψε την εμπειρία της αλλά και τη χαρά τους που τον συνάντησε από κοντά και κατάφερε να του κάνει τη συγκεκριμένη ερώτηση:

«Ο,τι και να πω είναι λίγο. Ήταν μεγάλη χαρά να δω από κοντά αυτόν τον μεγάλο star. Παράλληλα ήταν και μεγάλη τιμή αυτή η αναφορά του στα Ελγίνεια μάρμαρα».

  • Μάλιστα τόνισε, πως πριν τη συνέντευξη Τύπου, δεν είχε σκεφτεί καν τι θα τον ρωτήσει:

«Δεν είχα σκεφτεί από πριν την ερώτηση. Αρχικά δεν ήμουν καν σίγουρη αν θα καταφέρω να μπω στη συνέντευξη τύπου γιατί υπήρχε μια τεράστια ουρά. Έκανα τους ελιγμούς μου, και πέρασα. Ήμουν πολύ κοντά στην πηγή. Δεν μπορούσα να μην πιω νερό. Δεν ήμουν σίγουρη ούτε για την ερώτηση, γιατί δεν είχα δει ακόμα την ταινία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top