Νικήτρια εταιρία η Digea στην ανάπτυξη υποδομών για τα δίκτυα επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης

Ανακηρύχθηκε πρώτη στον διαγωνισμό-Ξεκινά άμεσα εργασίες

Νικήτρια εταιρία η Digea στην ανάπτυξη υποδομών για τα δίκτυα επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την αδειοδότηση δικτύων επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης και με απόφαση της εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η εταιρία Digea ανακηρύχθηκε ανάδοχος για το σύνολο των δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων εθνικής και περιφερειακής κάλυψης.

Το τηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδας αλλάζει με γρήγορα βήματα και η χώρα αναμένεται να περάσει εξ' ολοκλήρου στη νέα ψηφιακή εποχή, μέχρι το τέλος του έτους.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η νικήτρια εταιρία ξεκινά την ανάπτυξη των υποδομών για τα δίκτυα επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 315 ημέρες από την χορήγηση των δικαιωμάτων χρήσης συχνοτήτων.

«Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθούμε με αξιοπιστία στις τεχνικές απαιτήσεις. αλ��ά και στο στενό χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Digea, Γιώργος Μαθιός.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι έμπειροι τεχνίτες της εταιρίας αναμένεται να βάλουν τα δυνατά τους με στόχο να προσφέρουν σε όλους τους Έλληνες, την δυνατότητα να απολαμβάνουν μία κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top