Ανατροπή στην «Προδοσία»: τι θα εξομολογηθεί ο Αλί στην πρώην σύζυγό του;

Μάθε τις εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου

Ανατροπή στην «Προδοσία»: τι θα εξομολογηθεί ο Αλί στην πρώην σύζυγό του;

Μία εξομολόγηση του Αλί στην πρώην σύζυγό του θα ανατρέψει τα δεδομένα στην «Προδοσία», την σειρά του Star που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Τζεμιλέ προσπαθεί να βοηθήσει τον Αλί, όταν εκείνος, υπό την την επήρεια του αλκοόλ, εκφράζει τα πραγματικά του αισθήματα και κάνει μια εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του!

Στο μεταξύ, ο Κενάν συλλέγει πληροφορίες για όλους, συμπεριλαμβανομένης της Καρολίν και με τα δεδομένα που έχει στα χέρια του κάνει νέα σχέδια για να μπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Τα καταχθόνια σχέδια του Κενάν πραγματοποιούνται και ο ίδιος φροντίζει να διασφαλίσει μια καταστροφική συμφωνία μεταξύ του ομίλου Καρτζί και μιας εταιρείας στα πρόθυρα της πτώχευσης, ενώ ο Αλί κάνει μια τελευταία κίνηση για να μεταπείσει την Τζεμιλέ από το να υπογράψει τη συμφωνία.

Ο Σονέρ λαμβάνει νέα του Μουράτ εντελώς απρόσμενα: ο Μουράτ κάνει μια σοκαριστική πρόταση στον αδελφό του για να τα ξεχάσει όλα και να τον συγχωρήσει, ενώ ο Σουλεϊμάν, που τα ακούει όλα, ειδοποιεί αμέσως την Αϊλίν. Οι δυο τους συνασπίζονται για να σταματήσουν τον Σονέρ, μόνο που αυτός έχει ήδη πάρει την απόφασή του…



Κάνε κλικ στο βίντεο και δες το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top