ΤΕΛΟΣ από τον Real Fm ο Σεραφείμ Κοτρώτσος

Απολύθηκε το βράδυ της Παρασκευής μετά το τέλος της εκπομπής

Τέλος ο «Real Fm» για τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο οποίος απολύθηκε το βράδυ της Παρασκευής αμέσως μετά την εκπομπή του, με απόφαση της διοίκησης.

Την είδηση, επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ευχαριστώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία τους:

«Διευκρίνηση: Από τον Real απολύθηκα. Ο λόγος δεν έχει σημασία και αν θέλει ας τον πει η ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνεργασία».


Η αλήθεια είναι πάντως, πως τα τελευταία επεισόδια που σημειώθηκαν όταν ο Σεραφείμ Κοτρώτσος παρουσίασε το βιβλίο του «Wolf-Gang» σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, είχαν προκαλέσει αρνητική εικόνα στους ακροατές και στο κοινό του, μιας και στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις», η οποία έκλεισε, και στους οποίους ο δημοσιογράφος χρωστά χιλιάδες ευρώ.

Αρκετοί από τους εργαζόμενους παραμένουν άνεργοι και απλήρωτοι. Χωρίς να σημαίνει πως στην απόφαση της διοίκησης πρυτάνευσε η παραπάνω εξέλιξη, η αλήθεια είναι πως το κύρος και το γόητρο του δημοσιογράφου, είχε τρωθεί από τα επεισόδια που έκαναν εκείνη την ημέρα το γύρο του διαδικτύου.