Η Λίτσα Πατέρα απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι δικαίωμα μου να επιλέγω τους φίλους μου»

«Άλλο πράγμα η γνωριμία και άλλο η φιλία. Δεν στάθμιζε σωστά τα γεγονότα»

Η Λίτσα Πατέρα απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι δικαίωμα μου να επιλέγω τους φίλους μου»

Την απάντηση της στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε η Λίτσα Πατέρα.

Η αστρολόγος, σχολίασε τα παράπονα για εκείνη που είχε κάνει πρόσφατα η Ελεονώρα, λέγοντας ότι η Λίτσα Πατέρα ότ��ν συνεργάζονταν στον «Πρωινό Καφέ», είχε πάντα ψυχρή στάση απέναντι της.

«Εγώ είμαι φανατική του ΑΝΤ1. Που αυτό σημαίνει, πως όποιον κι αν έβαζε η διοίκηση να κάνει μια εκπομπή, εγώ με τον τρόπο μου προσπαθούσα να βοηθήσω όσο γίνεται από τη δική μου θέση, για να πάει καλά η εκπομπή, άρα και ο ΑΝΤ1. Που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί ένας παρουσιαστής απ΄αυτούς που πέρασαν και να πει ότι η Λίτσα δεν θέλησε να βοηθήσει. Άμα θέλεις να σαμποτάρεις, μπορείς», είπε η Λίτσα Πατέρα.

  • Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως:

«Στο χώρο μου και στη δουλειά μου, έκανα τη δουλειά μου. Το να επιλέγεις φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι κοντά είναι δικό μου δικαίωμα και δική μου επιλογή. Λάθος ή σωστό, είναι δική μου επιλογή. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν προς τι όλο αυτό! Στη δουλειά μου ήμουν άψογη. Τη φιλία τη θεωρώ ιερή. Άλλο πράγμα η γνωριμία και άλλο η φιλία. Έχω κάθε δικαίωμα επιλογών στη φιλία και το να φέρνω τους ανθρώπους κοντά μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top