Γιώργος Λιανός: «Αν χρειαστεί θα κάνω τρεις και τέσσερις δουλειές για να τα βγάλω πέρα»

«Νομίζαμε ότι όλος ο κόσμος περιστρεφόταν γύρω μας» είπε για το Fame story

Γιώργος Λιανός: «Αν χρειαστεί θα κάνω τρεις και τέσσερις δουλειές για να τα βγάλω πέρα»

​Ο Γιώργος Λιανός που φέτος καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που συμμετείχε στο Fame Story, για τα παιδιά του αλλά και για το αν έχει σκεφτεί να φύγει από την Ελλάδα.

Για την περίοδο που ήταν στο Fame Story

«Το να γίνω γνωστός με απασχόλησε τις τελευταίες εβδομάδες που ήμουν στο παιχνίδι, όταν είχε ήδη συμβεί. Σκεφτόμουν ότι η αναγνωρισιμότητα που είχα αποκτήσει ήταν έναν χαρτί που έπρεπε να παίξω σωστά για να κάνω αυτό που πάντα ήθελα: τη μουσική», δήλωσε.

Άραγε άλλαξε το ριάλιτι μουσικής τον χαρακτήρα του; «Για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Όλοι ήμασταν αλλαγμένοι. Νομίζαμε ότι όλος ο κόσμος περιστρεφόταν γύρω από εμάς», δήλωσε γεμάτος ειλικρίνεια.

Σήμερα, που ξέρει πως ήταν τα πράγματα, θα ξαναπήγαινε; «Και ναι και όχι. Θα πήγαινα γιατί μου έδωσε ένα εισιτήριο που ισχύει μέχρι και αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Κάνω ακόμη τη διαδρομή που μου αρέσει. Δεν θα πήγαινα γιατί τώρα είμαι περισσότερο συνειδητοποιημένος και ξέρω πάνω- κάτω τι γίνεται. Τότε είχα μπει ως “άγραφος χάρτης”. Ήμουν αφελής και μου άρεσε».

Όσο για το αν θα έφευγε από την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον:

«Όσο μαζοχιστικό κι αν ακούγεται, την αγαπώ την Ελλάδα κι ας χρειάζεται να κάνω τρεις και τέσσερις δουλειές για να τα βγάλω πέρα.»

Δηλώνει ερωτευμένος με την κόρη του:

george_lianos_sinenetfxi_ok_big_0.jpg
«Με την κόρη μου το φλερτ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Εκείνη κάνει κουμάντο στη ζωή μας από τώρα. Τη θαυμάζω ότι και να κάνει. Ακόμα και για το πώς χτενίζει τα μαλλιά της μπροστά στον καθρέφτη.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top