«Πόλεμος» Μενεγάκη – Λάτσιου με αγωγές: της ζητά 1,6 εκατομμύρια

Τι απαντά η παρουσιάστρια τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο

«Πόλεμος» Μενεγάκη – Λάτσιου με αγωγές: της ζητά 1,6 εκατομμύρια

Σε «πόλεμο» με εκατέρωθεν αγωγές εξελίσσεται το κατά τα άλλα συναινετ��κό διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου: ο διευθυντής του ΑΝΤ1 ζητά περίπου 1.600.000 ευρώ από την παρουσιάστρια, η οποία αρνείται να του δώσει ακόμα και δεκάρα τσακιστή!

Περίπου τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό με δελτίο Τύπου και το «βελούδινο» διαζύγιο, η σχέση των δύο πρώην συζύγων έχει αλλάξει ριζικά: με την αγωγή που έχει καταθέσει, ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να του καταβάλλει 1.626.438,90 ευρώ, που πρόκειται για το μερίδιο της περιουσίας που απέκτησε η Ελένη Μενεγάκη τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι.

«Η εναγόμενη κατά τον χρόνο τέλεσης του γάμου μας διέθετε ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 626.395,81 ευρώ και πραγματικής (αγοραίας/εμπορικής) 762.920.02 ευρώ, η οποία ανήλθε κατά την 1.2.2011 κατά την αντικειμενική της αξία στο ποσό 918.086,52 ευρώ, ενώ κατά την πραγματική (αγοραία/εμπορική) της αξία στο ποσό των 1.320.000. Η εναγόμενη κατά τον χρόνο διακοπής της έγγαμης συμβίωσής μας διέθετε περιουσία, συνολικής αξίας -λαμβανόμενης υπόψη της πραγματικής (εμπορικής/αγοραίας) αξίας των άνω ακινήτων- 4.572.877,80 ευρώ», αναφέρει στην αγωγή του ο «ισχυρός άνδρας» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Γιάννη Λάτσιου, τα εννέα χρόνια που ήταν παντρεμένοι η Ελένη Μενεγάκη αύξη��ε την περιουσία της κατά 3.250.000 ευρώ περίπου και ζητάει από την πρώην σύζυγό του τα μισά χρήματα, καθώς εκείνος είχε αναλάβει όλα τα έξοδα της οικογένειας, την στιγμή που εκείνη αποταμίευε και επένδυε τα χρήματά της.

Ούτε... cent, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει η π��ρουσιάστρια και σε αγωγή – απάντηση αναφέρει: «είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση!».

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top