Βγήκαν οι κότες στην TV: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε ένα πτηνό on air… στον Βαγγέλη Περρή!

Τι συνέβη όταν οι δυο τους συναντήθηκαν μέσα στο ΙΔΙΟ ασανσέρ;

Τέλος έβαλε στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Βαγγέλης Περρής.

  • Καλεσμένος στο «Πρωινό», ο Περρής εξήγησε ότι δεν απεχθάνεται τον Γρηγόρη, και διασκεδάζει με όλο αυτό που συμβαίνει:

«Στ΄αλήθεια δεν τον απεχθάνομαι. Διασκεδάζω. Μερικές φορές όμως, είναι λάθος διασκέδαση γιατί αυτό που περνάω προς τα έξω δεν είναι το σωστό. Εγώ θεωρώ ότι ο άλλος δίνει προσοχή σε αυτά που λες. Στην πραγματικότητα ο άλλος ακούει ένα πολτό επιχειρημάτων, ονομάτων... και δεν δίνει καμία σημασία, απλώς βαριέται να το παρακολουθεί. Όταν λέω «πες μας ρε φίλε ποιοι είναι οι επαγγελματίες λασπολόγοι» που είναι βαριά κουβέντα και θα πέσει σκια, θεωρώ ότι αν πεις «πες μας ονόματα αλλιώς είσαι κότα», είναι πολύ συγκεκριμένο. Στην πραγματικότητα δεν είναι... Επομένως, τραβάω μια γραμμή, έχει τελειώσει για μένα»!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχουν καλέσει τον Γρηγόρη στην εκπομπή κι αν δεν «έρθει, πάλι καλά θα κάνει».

  • Στη συνέχεια, απάντησε και στην ερώτηση γιατί δεν πήγε ο ίδιος καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» μετά την πρόσκληση του Γρηγόρη, ο οποίος μετά την άρνηση του «Περρή», τον χαρακτήρισε «κότα»:

«Όλα μπορούν να γίνουν εφόσον γίνουν τα απαραίτητα στάδια αλλά δεν μπορείς να πας ξαφνικά σε μια εκπομπή. Όταν σου κάνουν πρόσκληση σε μία εκπομπή είναι για να τιμήσεις κάποιον. Παίρνει το χαρακτήρα της μονομαχίας».

  • Οι δυο τους πάντως, συναντήθηκαν τυχαία και στο ασανσέρ του καναλιού. Θέλετε να μάθετε τι συνέβη;

«Τον είδα και του μίλησα. Συναντηθήκαμε μέσα στο ασανσέρ. Του είπα αυτά είναι τα “κακά” των ασανσέρ, του ευχήθηκα για το παιδί και για τη νέα χρονιά, και μιλήσαμε περί παιδιού. Μιλάγαμε κανονικά μεταξύ μας!» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

  • Στο τέλος της εκπομπής πάντως, ένα δωράκι περίμενε τον Περρή , από τον… Γρηγόρη όπως μας ενημέρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τι ήταν αυτό; Μια… κότα!

«Έχει στείλει αυτό το πακετάκι ο Γρηγόρης για σένα, και με παρακάλεσε να στο δώσω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να το ανοίγει και να γελά.

Τώρα δεν ξέρουμε αν όντως την κότα την έστειλε ο Αρναούτογλου ή έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιάγκας.

Το σίγουρο είναι ότι οι κότες βγήκαν στην TV.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.