Ναταλία Γερμανού-Παύλος Σταματόπουλος: Από φίλοι και συνεργάτες… ούτε που μιλιούνται!

Στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ο πρώην συνεργάτης της Ναταλίας

Ναταλία Γερμανού-Παύλος Σταματόπουλος: Από φίλοι και συνεργάτες… ούτε που μιλιούνται!

Μπορεί Ναταλία Γερμανού και Παύλος Σταματόπουλος να ήταν… «Μες την Καλή Χαρά» όσο καιρό συνεργάζονταν, αλλά μετά το τέλος της συνεργασίας τους και την αποχώρηση της Ναταλίας, ούτε χαρά… ούτε μιλιά!

Οι δυο πρώην συνεργάτες, συναντήθηκαν σε επίσημη εκδήλωση και ούτε που χαιρετήθηκαν, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε on camera, ο Παύλος Σταματόπουλος:

«Mε την κυρία Γερμανού δεν χαιρετηθήκαμε. Δεν πρόλαβα, γιατί εμείς μιλούσαμε με τους δημοσιογράφους, κι εκείνη έβγαζε φωτογραφίες με κάποιους άλλους, επομένως δεν συναντηθήκαμε».

  • Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους:

«Η σχέση μας είναι μια χαρά. Έχουμε μήνες να μιλήσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Απλά από τη στιγμή που σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε στενά, δεν βρισκόμαστε και τόσο συχνά. Δεν έχει γίνει κάτι!».

  • Τέλος, πήρε και το μέρος της νυν συνεργάτιδας του και wanna be παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, λέγοντας ότι την θεωρεί… «ταλαντούχα»:

«Δεν υπάρχει κανένα τηλεοπτικό πρόσωπο που να μην του έχει ασκηθεί τέτοια κριτική. Συνέβαινε πάντα, και θα συμβαίνει. Κάθε νέο παιδί που βγαίνει στην τηλεόραση, δημιουργεί έναν ερεθισμό στους δημοσιογράφους. Η Κωνσταντίνα επειδή είναι και όμορφη και ταλαντούχα κατά την άποψη μου, δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top