Kλέλια Πανταζή: Τα έχωνε σε Λάτσιο-Στικούδη και τα πήρε όλα πίσω όταν τους συνάντησε!

ΔΕΙΤΕ στο video τη διπλή της «κωλοτούμπα»… «ολυμπιακών διαστάσεων»!

Kλέλια Πανταζή: Τα έχωνε σε Λάτσιο-Στικούδη και τα πήρε όλα πίσω όταν τους συνάντησε!

Διπλή «κωλοτούμπα»… «ολυμπιακών» διαστάσεων έκανε η Κλέλια Πανταζή, που μπορεί χθες να βγήκε στο «Πρωινό» και να τα έχωσε στο Γιάννη Λάτσιο λέγοντας πως την αδίκησε, αλλά το ίδιο βράδυ που τον συνάντησε τετ-α-τετ, τα πήρε όλα πίσω!

Το ίδιο έκανε και με την Κατερίνα Στικούδη. Μπορεί να δήλωσε ότι ο χορός της με την Ευαγγελία Αραβανή δεν άρμοζε στην αισθητική της, αλλά όταν την είδε από κοντά… μιλιά δεν έβγαλε η Κλέλια, κατηγορώντας μάλιστα τους δημοσιογράφους, πως διαστρέβλωσαν τα όσα εκείνη είπε, και πως τα εννοούσε αλλιώς!

«Τα παίρνετε εσείς και τα γράφετε όπως θέλετε! Η Κατερίνα ήταν εξαιρετική σε αυτό που έκανε με την Ευαγγελία. Εγώ λέω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό!» είπε, με την Κατερίνα Στικούδη από δίπλα, να αποχωρεί εμφανώς εκνευρισμένη από τα καμώματα και τις «κωλοτούμπες» της πρώην συμπαίκτριας της στο «Dancing»!

«Παιδιά φιλάκια πολλά! Γεια σας… πρέπει να πάω για πρόβα…!» είπε η Στικούδη, και άφησε την Κλέλια να «μπαλώσει» τις δηλώσεις της, που δεν «μαζεύονταν» με τίποτα.

  • Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει αυτό, κράζοντας την Κλέλια για το πισωγύρισμα:

«Να είναι ειλικρινής. Δεν μπορεί να βγαίνει το πρωί να τα χώνει, και το βράδυ να βγαίνει και να κάνει την μια κωλοτούμπα μετά την άλλη!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top