Μαρία Ηλιάκη: «έχουμε να μιλήσουμε με τον αδερφό μου τρεις μήνες»

Τι ζήτησε από πρώην σύντροφό της και την παράτησε;

Μαρία Ηλιάκη: «έχουμε να μιλήσουμε με τον αδερφό  μου τρεις μήνες»

Το ότι έχει να μιλήσει με τον αδερφό της τρεις μήνες εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη, ενώ εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον έρωτα, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως πρότεινε σε κάποιον να συγκατοικήσουν κι εκείνος... την παράτησε!

«Ενώ αγαπιόμαστε, είμαστε λίγο μακριά! Με τον αδερφό μου δεν πολυκαταλαβαινόμαστε... Ο καθένας είναι στον δικό του κόσμο. Τις προάλλες με πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή, τον πήρα στο διάλειμμα και του είπα “τι θες” και μου είπε “είμαι σ' ένα μαιευτήριο και γεννάει μια φίλη μου και θέλω να της πεις γεια” και του λέω “έχω εκπομπή” και έχει να με πάρει τρεις μήνες από τότε», είπε η παρουσιάστρια για τον αδερφό της, τον κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερό της, Σπύρο.

Μιλώντας για τα προσωπικά της, η Μαρία δεν δίστασε να παραδεχθεί πως δεν στάθηκε πολύ τυχερή. Για του λόγου το αληθές, ανέφερε πως ήταν σε σχέση ένα χρόνο, αλλά μόνη της σκεφτόταν για παιδί: «μόλις του είπα "έλα αγάπη μου να συζήσουμε”, έρχεται μετά από μια εβδομάδα και μου λέει, “ξέρεις κάτι δεν είμαι αυτό που θέλεις τελικά”. Τι να κάνω κι εγώ; Με το ζόρι να μείνει;», ανέφερε.

Δες στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για τον αδερφό και τις σχέσεις της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top