Αποκλειστικό star.gr: Άγριο κράξιμο στον Π. Κωστόπουλο από πολίτες στην Ηλιούπολη

Με αφορμή ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Πετρίδη

Αποκλειστικό star.gr: Άγριο κράξιμο στον Π. Κωστόπουλο από πολίτες στην Ηλιούπολη

Ποιος να το πίστευε ότι μια προβολή του ντοκιμαντέρ «Once in a lifetime» για τη ζωή του διάσημου ραδιοφωνικού παραγωγού, Γιάννη Πετρίδη, στην Ηλιούπολη θα κατέληγε σε μια έντονη αντιπαράθεση για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η προβολή έγινε την Κυριακή στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, η οποία ήταν κατάμεστη από θαυμαστές του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Το ντοκιμαντέρ παρακολούθησαν περίπου 500 άτομα και μετά το τέλος του ακολούθησε συζήτηση, παρουσία του Γιάννη Πετρίδη και της σκηνοθέτιδας Νικόλ Αλεξανδροπούλου.

Ξαφνικά, λοιπόν ο κόσμος άρχισε να αντιδρά πολύ έντονα με την παρουσία στο ντοκιμαντέρ του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο ένας μετά τον άλλον άρχισε να επιτίθεται στον ραδιοφωνικό παραγωγό, λέγοντάς του ότι ο παρουσιαστής δεν έπρεπε να εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ.

«Γιατί βάλατε τον αρχιερέα του lifestyle να εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ;», «αυτός είναι ένας από τους υπεύθυνους της κρίσης, που ζει μια χαρά και έχει ένα σωρό κόσμο απλήρωτους», φώναζαν αρκετοί από τους θεατές, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο τα αίματα να ανάψουν και οι διοργανωτές να φοβηθούν ότι τα πράγματα θα ξεφύγουν

Παρ’ όλ’ αυτά, οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν τους υπόλοιπους και τελικά η συζήτηση να ολοκληρωθεί, χωρίς δοθεί συνέχεια στον καυγά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top