Ν. Καραγιάννη: «Δίνω την πιο ουσιαστική μάχη μου»

Αρχίζει σιγά σιγά να νικά την ανορεξία

Η Νανά Καραγιάννη μετά από πολύ καιρ�� αρχίζει να βλέπει το φως στο τούνελ της μάχης της με την ανορεξία. Αποφασισμένη πλέον να αφήσει πίσω της αυτόν τον εφιάλτη, η Νανά δηλώνει έτοιμη να βγει νικήτρια.

«Δίνω την πιο ουσιαστική μου μάχη. Είναι η πιο αποτελεσματική προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες», είπε, προσθέτοντας ότι διανύει πλέον μια πολύ καλή περίοδο.

«Είναι η πιο ουσιαστική περίοδος εδώ και καιρό. Είμαι και χαρούμενη επαγγελματικά γιατί έπειτα από μεγάλο διάστημα που ταλαιπωρήθηκα ήρθε ξαφνικά μια πρόταση εντελώς διαφορετική από πράγματα που είχα κάνει μέχρι στιγμής. Μου προτάθηκε η θέση της υπεύθυνης επικοινωνίας στα κομμωτήρια Οικονομάκης και αυτό μου έδωσε πραγματικά πολλή ενέργεια, χαρά και ζωντάνια», τόνισε.

Η ίδια περιγράφει πώς πήρε την απόφαση να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την κατάστασή της.

«Μέσα στο καλοκαίρι, μόνη μου πια έφτασα πραγματικά σε οριακό σημείο. Χωρίς να χρειαστεί κάποια παρουσιάστρια να μου κάνει εκπομπή και να με σύρει στο νοσοκομείο, είπα, Νανά μου με χαμηλούς τόνους και χωρίς πολλές ανακοινώσεις και δηλώσεις κάνε αυτό που πρέπει», είπε.

Εξομολογήθηκε δε ότι ο βασικότερος λόγος που οδηγήθηκε στην ανορεξία ήταν τα στερημένα από αγάπη παιδικά της χρόνια.

«Από ότι φαίνεται βίωσα πολύ τραυματικές εμπειρίες στην παιδική μου ηλικία. Δεν ένιωσα αποδοχή και ούτε ιδιαίτερη αγάπη. Και στο σχολείο δεν είχα πολλούς φίλους. Πάντα με διέκρινε μια μοναχικότητα. Τη διατηρώ ακόμα και σήμερα. Είναι πολύ λίγοι οι κοντινοί μου άνθρωποι, αυτοί στους οποίους θα μιλήσω ανοιχτά», είπε.

Όσο για την ανορεξία τόνισε:

«Μου κατέστρεψε την ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια. Επηρέασε τη δουλειά, εμένα ψυχολογικά, τις σχέσεις μου με ανθρώπους. Όλα τα χάλασε. Είναι μια σαρωτική ασθένεια. Δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου».