Ο Έλληνας δημοσιογράφος που έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην αμερικανική τηλεόραση στο Star

«Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για τη χώρα καταγωγής μου»

Ο Τας Μελάς, ο δημοσιογράφος ελληνικής καταγωγής που σηκώθηκε και τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στην αμερικανική τηλεόραση, μίλησε στο Star και στην εκπομπή Live U για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

«Μιλούσαμε για τρεις Έλληνες παίκτες που έπαιζαν στο αμερικανικό πρωτάθλημα και μου φάνηκε το πιο απλό πράγμα να σηκωθώ και να ψάλω τον Εθνικό Ύμνο για να δείξω πόσο περήφανος νιώθω για την χώρα καταγωγής μου», είπε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα ο Τάσος αποκάλυψε ότι είχε κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα και το 2010 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ όταν μετέδιδε έναν αγώνα της Εθνικής Ελλάδος.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πόση απήχηση είχε αυτή η πράξη του στην Ελλάδα, τονίζοντας:

«Δεν περίμενα ότι ένα τόσο απλό πράγμα θα προκαλούσε τέτοια αντίδραση. Μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο περήφανοι αισθάνονται για μένα. Εγώ πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που με έστειλαν σε ελληνικό σχολείο και ξέρω τον Εθνικό Ύμνο».

Δείτε το video…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top