Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ γιατί με κάνουν και νιώθω ηλίθια!»

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια δυο τρεις… δεν άντεξε η Ελεονώρα Μελέτη και ξέσπασε εναντίον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και όλων αυτών που μας κοροϊδεύουν όπως είπε μες τα μούτρα.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή το ντόρο γύρω από το όνομα της Κωνσταντίνας, αλλά και για το θράσος που χρειάζεται ώ��τε να βγει στο γυαλί, άνοιξε το στόμα της και τα «έχωσε» για τα καλά σε αυτούς που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, για το ποιος έχει δώσει «αέρα» στην wanna be κεντρική παρουσιάστρια:

«Δεν γίνεται. Κάποιος πρέπει να το κάνει κι αυτό. Έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ απ΄όλο αυτό το μόκο και τον δηθενισμό. Εμένα κάποια πράγματα πλέον με ενοχλούνε, γιατί με κάνουν και νιώθω ηλίθια! Εγώ θα μπορούσα να πω κάποια πράγματα. Απλά δεν το έχω πάρει απόφαση γιατί δεν με αφορά, κατάλαβες τι γίνεται;»

  • Και πρόσθεσε έξαλλη:

«Ποιον κοροϊδεύουνε; Μας δουλεύουνε; Είναι τόσο περίσσιο το θράσος να το κάνουν στα μούτρα μας;»

  • Για να καταλήξει, λέγοντας πως η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε να είναι στο «Μες την Καλή Χαρά», και το κάνει με πολλή αξιοπρέπεια, δεδομένων των συνθηκών:

«Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την επιλογή της και τη στηρίζει με πολύ ωραίο τρόπο και αξιοπρέπεια κάτω από τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύει. Και ο κόσμος δεν το ξέρει, γιατί ο κόσμος κοροϊδεύεται! Δεν είπα ότι τον κοροϊδεύουν. Αλλά ότι κοροϊδεύεται!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top