«Φωτιά» στις πρωινές εκπομπές με το τσιφτετέλι της κόρης της Πάολα!

Πώς σχολίασαν τα λικνίσματα της ανήλικης στην πίστα;

«Φωτιά» στις πρωινές εκπομπές με το τσιφτετέλι της κόρης της Πάολα!

Ποικίλλα σχόλια στις πρωινές εκπομπές προκάλεσε το τσιφτετέλι της ανήλικης κόρης της Πάολα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου, που διαφώνησε σε υψηλούς τόνους με την Ελισάβετ Σπανού που δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με αυτό που βλέπει: «όποτε συζητάμε για τραγουδιάρηδες, έχω την Ελισάβετ να μου λέει "όχι αυτό", "όχι εκείνο". Χέστε με, είναι απαράδεκτο! Δεν μπορεί ένα παιδί να είναι τέτοια ώρα εκεί! Είναι η ηθική που εμένα δεν μου "πάει" για παιδιά... Αυτή η εικόνα είναι απαράδεκτη. Εγώ θα ντρεπόμουν για μένα. Δεν είναι για να είναι εκεί μέσα παιδιά, είτε είναι τραγουδιστή, είτε θαμώνα».

«Είναι τραβηγμένο», υποστήριξε η Τζένη Μπαλα��σινού, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επισήμανε στον Άκη Καβατζίκη πως δεν θα πει κανείς στην Πάολα και τον κάθε γονιό πώς θα διαπαιδαγωγήσει το παιδί του.

Αρνητικά αντέδρασαν και οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με την Λάουρα Νάργες να εκφράζει την απορία «σε αυτή την χώρα δεν υπάρχουν Νόμοι μέχρι τι ώρα μπορεί να βγαίνει ένα παιδάκι έξω;».

«Εμένα αυτή η εικόνα χαλάει την αισθητική μου. Δεν είμαι εναντίον των μπουζουκιών, ούτε του κόσμου που πάει και διασκεδάζει. Εμένα δεν μ’ αρέσει, αυτή η εικόνα, του κόσμου που συνωστίζεται σε μια πίστα, χορεύουν και βγάζουν φωτογραφία με τον καλλιτέχνη, μου προκαλεί θλίψη, πόσω μάλλον όταν οι άνθρωποι που συνωστίζονται είναι κάτω των 18», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Φαίη Σκορδά επισήμανε πως ο κάθε γονιός ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδί του.

Η Σάσα Σταμάτη διαφώνησε με τον παρουσιαστή και εκείνος της απάντησε αποστομωτικά: «εντάξει, εσείς επειδή πάτε στην Πάολα κάθε βδομάδα, γλύφτε την! Εγώ δεν πάω και δεν έχω ανάγκη κανέναν»!



Δείτε στο βίντεο τα σχόλια των πρωινών εκπομπών για το τσιφτετέλι της Παολίνας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top