Ο Γιώργος Παράσχος μιλά στο STAR για την πρόταση γάμου που έκανε πάνω στη σκηνή!

​Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη περιγράφει την πιο ευτυχισμένη στιγμή του

Ο Γιώργος Παράσχος μιλά στο STAR για την πρόταση γάμου που έκανε πάνω στη σκηνή!

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Παράσχος μίλησε στην κάμερα του Star και την δημοσιογράφο, Βαλεντίνη Ράντη, για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Χρύσα Κροκίδα.

«Γονατίζω, βγάζω το δαχτυλίδι, γονάτισε και η γλυκιά μου. Μου αρέσει γιατί πάντα μας βάζει στο ίδιο επίπεδο, δεν διαχωρίζει, άνδρας, γυναίκα… Είπε το ''ναι!'' Μου είπε και μια πολύ ωραία απάντηση που δεν την περίμενα! Ότι με ήθελε για άνδρα της από την πρώτη μέρα που με γνώρισε!»

Η πολύ ρομαντική πρόταση γάμου έγινε στο νυχτερινό μαγαζί του Φώτη Σεργου��όπουλου, Shamone και θα μπορούσε άνετα να είναι σενάριο από ρομαντική ταινία!

«Αυτή η γυναίκα, μου έκανε ένα πάρα πολύ δυνατό κλικ. Μου το έλεγαν παλιά και οι φίλοι μου, ότι θα νιώσεις αυτό το κλικ και θα καταλάβεις!»

Το ζευγάρι είναι μαζί έναν χρόνο και μόνο βιαστική δεν ήταν η απόφασή του, καθώς ο ηθοποιός, από την πρώτη στιγμή, ήξερε πως η συγκεκριμένη σύντροφός του θα ήταν και η γυναίκα της ζωής του!

ec451629d1ca7dcef5873a4a0de7ecc4f20f532e_577_809_723333333_71619882d381cf63726f6674b0ed7df34a0e5338.jpg
«Τώρα οι περισσότεροι μου είπαν: ''Μην το κάνεις ακόμα είναι νωρίς'' Εμένα όμως εφόσον η καρδιά μου, μου είπε τώρα, θα το κάνω τώρα, γιατί είναι από την καρδιά μου πάνω από όλα!», είπε ο Γιώργος Παράσχος.

«Δεν το περίμενε καθόλου. Ήρθε άλλη μια μέρα να δει την παράστασή μας και...»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top