Πήγε το θάψιμο σύννεφο για τη Ν. Γερμανού στο Μες στην Καλή Χαρά

Θα την έτρωγε ο λαιμός της την γυναίκα

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε σήμερα στο Μες στην Καλή Χαρά. Καθόμουν η δόλια η Showbitch και έπινα το καφεδάκι μου, χαζεύοντας τηλεόραση, όταν ξαφνικά άκουσα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ύφος μπλαζέ και ανέμελο να ρωτά την Χριστίνα Πολίτη τι γνώμη έχει για τη νέα εκπομπή της Ναταλίας.

«Όπα» λέω, «άρχισαν ��α όργανα» και δεν είχα άδικο, αφού η Χριστίνα Πολίτη έριξε άκυρο στην πρώην παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» δηλώνοντας:

«Δεν τρελαίνομαι γι' αυτή την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει πού το πάει. Δε θέλω να 'μαι αυστηρή αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα. Μου λείπει η κανονική κουβέντα. Έχει κόσμο που δεν καταλαβαίνω πού δένει, πώς δένουν όλοι αυτοί οι καλεσμένοι. Δεν γίνεται μια συζήτηση που μπορείς να παρακολουθήσεις».

Κι εκεί που πίστευα κι εγώ ότι οι παρουσιαστές θα καταλάβουν την γκάφα τους και θα κόψουν εκεί το θάψιμο της Ναταλίας, έρχεται το Κωνσταντινάκι και δίνει τη χαριστική βολή:

«Την προτιμούσες δηλαδή εδώ στο πρωινό;»

Κι εκεί η Χριστίνα Πολίτη απάντησε:

«Την προτιμούσα στο Chart Show, σε αυτό ήταν εξαιρετική. Την έχω συνδυάσει πάρα πολύ με τη μουσική, της πήγαινε πάρα πολύ και σε κάτι τέτοιο θα την έβαζα, σε αυτό τον μουσικό χώρο».

Κι εγώ η κακιά Showbitch ρωτώ; Τυχαία έγιναν αυτές οι ερωτήσεις και μάλιστα από την Σπυροπούλου; Όπως και να έχει πάντως είναι μεγάλο φάουλ να μιλάνε για μια παρουσιάστρια που υπηρέτησε τη συγκεκριμένη εκπομπή για επτά χρόνια με τέτοιο τρόπο. Λίγο τακτ και λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top