Δ. Νομικού: «Δεν τα πάω καλά με τις διασημότητες»

Ποια ζευγάρια θεωρεί φαβορί για τη νίκη στο Dancing with the stars;

Δ. Νομικού: «Δεν τα πάω καλά με τις διασημότητες»

Για το Dancing with the stars και τα ��ώτα της δημοσιότητας μίλησε η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα παραδέχθηκε ότι πλέον αισθάνεται πάρα πολύ καλά ως παρουσιάστρια του show χορού και περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η Κυριακή.

«Σίγουρα αισθάνομαι πιο άνετα από την πρώτη φορά και πάλι όμως το έχω κάνει λίγες φορές μέχρι στιγμής, οπότε η αγωνία, ειδικά τα πρώτα λεπτά, είναι η ίδια. Βέβαια, δεν σας κρύβω πως όλη την εβδομάδα περιμένω πως και πως να έρθει η Κυριακή. Είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας μου», είπε.

Όσο για το ποια ζευγάρια βλέπει ως φαβορί στο show του χορού, η Δούκισσα είπε:

«Έχω παρατηρήσει ότι το φετινό DWTS είναι εντελώς απρόβλεπτο! Δεν είναι κάποιο ζευγάρι συνέχεια στην πρώτη θέση, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και αυτό κάνει το show ακόμη πιο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να σας απαντήσω ποιος είναι φαβορί. Αναγνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια και θέληση όλων βλέπω τη βελτίωση και την επιμονή και τους βγάζω το καπέλο».

Η παρουσιάστρια μίλησε όμως και για τα φώτα της δημοσιότητας και κατά πόσο έχει εξοικειωθεί μαζί τους.

«Δεν τα πάω καλά με τις “διασημότητες”, δεν καταλαβαίνω αυτόν τον όρο. Ίσως γιατί ο πατέρας μου, ενώ έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και έχει εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο, ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν έδειχνε να τον επηρεάζει αυτό. Ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι ο μπαμπάς μου ήταν διάσημος, πίστευα απλά ότι έχει πολλούς φίλους. Αυτό πιστεύω και για μένα», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top