ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ Κωστόπουλος – Ουγγαρέζος

Διέκοψαν το γύρισμα από τα νεύρα τους

Κάθε άλλο παρά μια ωραία ατμόσφαι��α είναι εκεί στο πρωινό του Mega, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η γκρίνια, οι καυγάδες και η κόντρες είναι μια πραγματικότητα. Μάλιστα πριν από λίγα 24ωρα σημειώθηκε και η… έκρηξη, με τον Π. Κωστόπουλο και τον Δ. Ουγγαρέζο να έχουν έναν τρικούβερτο καυγά που είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγες ώρες το χριστουγεννιάτικο γύρισμα της εκπομπής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο παρουσιαστές έγιναν μαλλιά κουβάρια εξαιτίας κάποιων σατιρικών εκπομπών που εντόπιζαν λάθη τα οποία έχει κάνει το πάνελ της εκπομπής.

Οι δύο άνδρες παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ οι ειρωνείες και οι σπόντες έδιναν και έπαιρναν.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η ομάδα του πρωινού του Mega δεν κατάφερε να δεθεί από την αρχή, αλλά ούτε και όσο περνούσαν οι εβδομάδες. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εκμυστηρεύεται σε φίλους του ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή του συνεργασία.

Πολύ πιθανόν μάλιστα από τη νέα χρονιά να υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα της εκπομπής με στόχο να τονωθούν τα νούμερα τηλεθέασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top