Τι έχουν ετοιμάσει οι γιορτινές εκπομπές του Star;

Δες τις εκπλήξεις για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Τι έχουν ετοιμάσει οι γιορτινές εκπομπές του Star;

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς οι εκπομπές και οι παρουσιαστές του Star έχουν ετοιμάσει πολλές όμορφες εκπλήξεις, που ακολουθούν το γιορτινό κλίμα των ημερών!

«LIVE U»

Η Πόπη Τσαπανίδου και η ενημερωτική εκπομπή «Live U» θα παρακολουθούν την επικαιρότητα, αλλά θα υπάρχουν και χρηστικά, επίκαιρα ρεπορτάζ με προτάσεις και άρωμα Χριστουγέννων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

«Μελέτησέ Το»

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της έχουν ετοιμάσει μια εκπομπή γεμάτη μουσική και αναμνήσεις Χριστουγέννων με καλεσμένο τον Διονύση Σχοινά, που ξεσηκώνει το στούντιο με τα τραγούδια. Και επειδή αυτές τις μέρες όλοι νιώθουμε την ανάγκη να γίνουμε ξανά παιδιά, σύνδεση με την «Ονειρούπολη Δράμας» για να ευχηθούν σε όλους τους τηλεθεατές «Καλά Χριστούγεννα»!

«ΦΜ Live»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζουν εκπομπές σε εορταστικό κλίμα! Οι δύο παρουσιαστές θα φτιάξουν κουραμπιέδες, με διαφορετική συνταγή, όπως ορίζει η ποινή της εβδομάδας που ανακοινώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές θα βαθμολογήσουν την προσπάθεια των παρουσιαστών, ενώ ο νικητής θα ανακηρυχθεί μετά από «γνωμοδότηση» όλων των τηλεοπτικών σεφ.

Παράλληλα, η εκπομπή θα επισκεφθεί τα καμαρίνια των τραγουδιστών και ο Φώτης με την Μαρία θα μαντεύουν, παρατηρώντας τα αντικείμενα και τη διακόσμηση, σε ποιον τραγουδιστή μπορ��ί ανήκει το κάθε καμαρίνι.

Την παραμονή των Χριστουγέννων θα δούμε στο πλατό τα δίδυμα αδέλφια Duo Fina, ενώ «ποδαρικό» για το 2014 θα κάνει στις 2 Ιανουαρίου η Ναταλία Γερμανού!

«Μίλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της παραμονής των Χριστουγέννων θα είναι η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, που θα μιλήσει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Στο στούντιο θα βρεθεί και η Γωγώ Μαστροκώστα, σε μια συνέντευξη για την οικογένειά της, την εμπειρία της στο «Dancing With The Stars», το νέο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο της μόδας.

Τέλος η ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου θα μεταμορφώσει για μία μέρα, μία τυχερή τηλεθεάτρια σε βασίλισσα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top