ΠΑΡΑΛΙΓΟ να πιαστεί στα χέρια με καλεσμένο δημοσιογράφο σε τηλεοπτική εκπομπή ο Matthew Perry!

Μάλωσαν για τα ναρκωτικά-Τους φυγάδευσαν στο τέλος (video)

Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με καλεσμένο δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής ο Matthew Perry.

Ο 44χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει παραδεχθεί και έχει μιλήσει δημόσια στο παρελθόν για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, πήγε στην εκπομπή «Newsnight», ώστε να συμμετέχει σε μια συζήτηση για αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα, αλλά και για να εκφράσει άποψη σχετικά με το πώς τα δικαστήρια χειρίζονται τους τοξικομανείς.

mat1.jpg
Ο ηθοποιός τον οποίο αγαπήσαμε ως «Chandler» στα «Φιλαράκια», διαφώνησε έντονα με τον δημοσιογράφο της «Mail on Sunday», Peter Hitchens, ο οποίος είπε πως ο νόμος έχει αποτύχει γιατί παραείναι ελαστικός, κατηγορώντας τον Perry πως με τις απόψεις του, το χειρίζεται ελαφρά τη καρδία.

camp.jpg
Ο ηθοποιός, του εξήγησε πως «όταν είσαι εθισμένος στα ναρκωτικά και στο ποτό, δεν μπορείς να το ελέγξεις. Είναι μια εμμονή του μυαλού και μια αλλεργία του σώματος. Αν αρχίσω να σκέφτομαι το αλκοόλ, απλά “κολλάω” και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο».

article-2525003-1A26AE0100000578-203_634x420.jpg
Ο δημοσιογράφος, τον κατηγόρησε πως όλα αυτά είναι δικαιολογίες, και πως όσοι είναι εθισμένοι σε ουσίες, δεν έχουν κάποιου είδους «αρρώστια», με αποτέλεσμα εδώ και 50 χρόνια, ο εθισμός να μη θεωρείται «έγκλημα», αλλά «αρρώστια», κάτι που έχει ως συνέπεια ν΄αυξάνονται οι χρήστες ναρκωτικών.

Αυτά άκουσε και ο Matthew Perry, που έγινε τόσο έξαλλος, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες στο τέλος της εκπομπής να φυγαδευτούν από διαφορετικές εξόδους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top