Δ. Νομικού: «Οι δεύτερες ευκαιρίες δίνονται μέσα στη σχέση»

Είναι ή όχι ερωτευμένη;

Δ. Νομικο��: «Οι δεύτερες ευκαιρίες δίνονται μέσα στη σχέση»

Το 2013 ήταν μια πολύ έντονη χρονιά για την Δούκισσα Νομικού, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο χωρισμός από τον Χρήστο Χολίδη, η παρουσίαση του Dancing with the stars, τα φώτα που έπεσαν ξαφνικά πάνω της, την δυσκόλεψαν, αλλά και την έκαναν πιο δυνατή.

nomikou1.jpg

«Η αλήθεια είναι πως πάντα ήμουν κρυψίνους. Τα πολύ προσωπικά μου θέματα τα γνωρίζουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Ωστόσο η τελευταία μου σχέση έγινε γνωστή από νωρίς και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Αυτό βέβαια κάνει τον χωρισμό ακόμα πιο δύσκολο», είπε η Δούκισσα.

Έχει βάλει όμως αυτόν τον χωρισμό πίσω της; Πρόσφατα, όταν είδε το κορίτσι που πρωταγωνιστεί στο video clip του Χρήστου Χολίδη, άναψε και κόρωσε από τη ζήλεια της, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι την πονάει ακόμα το δοντάκι της. Θα έδινε άραγε δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση;

nomikou2.jpg

«Πιστεύω στις δεύτερες και στις τρίτες ευκαιρίες. Αυτές όμως πρέπει να δίνονται πριν τελειώσει η σχέση», απαντά με νόημα.

Πάντως τώρα δηλώνει ότι δεν είναι ερωτευμένη.

nomikou3.jpg

«Αν ήμουν ερωτευμένη θα φαινόταν. Μου είναι δύσκολο να κρύψω τα έντονα συναισθήματά που νιώθω. Καθρεφτίζονται όλα στο πρόσωπό μου», είπε και δήλωσε επιφυλακτική απέναντι σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

nomikou4.jpg

«Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι συναρπαστικός, αλλά και… επικίνδυνος, γιατί συνήθως όσο κεραυνοβόλα έρχεται, έτσι μπορεί και να φύγει», είπε.

Όσο για το Dancing και την σύγκρισή της με την Ζέτα Μακρυπούλια είπε:

nomikou5.jpg

«Νομίζω ότι όλο αυτό το θέμα περί σύγκρισης ξεθύμανε. Δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα, ούτε θα έβαζα καφέ φακούς επαφής. Το κανάλι με επέλεξε έτσι όπως είμαι, δεν θέλησε να με αλλάξει και φυσικά ούτε κι εγώ το θέλω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top