Παναγιώτης Στάθης: «Ο λαϊκισμός μπορεί να οδηγήσει και στο γκρεμό»

Τι αποκαλύπτει ο παρουσιαστής των δελτίων του Star τα Σαββατοκύριακα;

Παναγιώτης Στάθης: «Ο λαϊκισμός μπορεί να οδηγήσει και στο γκρεμό»

​Με 22 χρόνια δημοσιογραφικής εμπειρίας, πολλές ώρες ρεπορτάζ αλλά και τηλεοπτικής παρουσίασης δελτίων, ο παρουσιαστής του δελτίου του Star τα Σαββατοκύριακα, Παναγιώτης Στάθης μιλά για την αλλαγή από το lifestyle στην ενημέρωση, για τη συνεργασία του με τη Μάρα Ζαχαρέα και το Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και την ελληνική τηλεόραση.

«Είμαι πολύ προσαρμοστικός και μπορώ να φορέσω όλα τα κουστούμια. Η αλήθεια είναι ότι το κουστούμι της ενημέρωσης είναι καλύτερο πάνω μου. Άλλωστε, 22 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ την ενημέρωση, είτε ως δικαστικός συντάκτης, είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Κατά συνέπεια, έτσι όπως έχει αλλάξει η δομή του σταθμού και χωρίς να ρίχνω ανάθεμα στο προηγούμενο δελτίο, νομίζω ότι αυτό μου πηγαίνει καλύτερα» λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις νέες του συνεργασίες παραδέχεται: «Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία να βλέπεις τη Μάρα Ζαχαρέα με όλη αυτή την εμπειρία, να παρουσιάζει το δελτίο. Επίσης, όταν είδα για πρώτη φορά τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κανάλι, κρατήθηκα να μην του ζητήσω αυτόγραφο!»

Όσον αφορά στην ελληνική τηλεόραση ο Παναγιώτης Στάθης υποστηρίζει: «Πέρασε από διάφορα στάδια αλλά σιγά-σιγά ενηλικιώνεται. Με βάση τις μετρήσεις, ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τόσο πολύ την τηλεόραση- θέλω να πιστεύω ότι θα ενηλικιωθούμε κι άλλο. Ως τηλεθεατής, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι προφανές ότι χρειάζεται βελτίωση…»

Τέλος, υποστήριξε σχετικά με τον λαϊκισμό και την τηλεθέαση: «Ο λαϊκισμός ίσως είναι ένας τρόπος… να κόψεις δρόμο, όπως λένε, αλλά το να κόψεις δρόμο καμιά φορά σε οδηγεί και στο γκρεμό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top