Μετά το διαζύγιο η τηλεμαγείρισσα Nigella Lawson κινδυνεύει να χάσει και τη δουλειά της

Την κατηγορούν για συστηματική χρήση ναρκωτικών

Μετά το διαζύγιο η τηλεμαγείρισσα Nigella Lawson κινδυνεύει να χάσει και τη δουλειά της

Νέες φουρτούνες για την γνωστή τηλεμαγείρισσα Nigella Lawson, η οποία μετά τον θεαματικό της χωρισμό μπροστά στους παπαράτσι, τώρα κινδυνεύει να χάσει και τη δουλειά της μετά από τις κατηγορίες που τη βαραίνουν για συστηματική χρήση κοκαΐνης και ινδικής κάνναβης.

nigella1.jpg

Τώρα λοιπόν η Nigella κινδυνεύει να βρεθεί εκτός της εκπομπής «The Taste» στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Στέλεχος του τηλεοπτικού δικτύου δήλωσε ότι ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής, στην οποία η τηλεμαγείρισσα είναι κριτής θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Ιανουάριο, φήμες όμως θέλουν τα αφεντικά του δικτύου να σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην την καλέσουν να συμμετέχει και στον τρίτο κύκλο.

«Θα περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει το δικαστήριο και αν θα υπάρξουν και άλλες κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών. Αν οι κατηγορίες αυτές αποδειχθούν αληθείς, τότε η καριέρα της στην αμερικανική τηλεόραση έχει τελειώσει», δήλωσε άνθρωπος του δικτύου.

nigella2.jpg
Την Τετάρτη προκλήθηκε σάλος όταν έγινε γνωστό ότι η Nigella Lawson έκανε χρήση κοκαΐνης, ινδικής κάνναβης και συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Οι πληροφορίες για τον εθισμό προέκυψαν κατά τη διάρκεια δικαστηρίου, στο οποίο οι αδελφές Francesca Grillo και Elisabetta Grillo κατηγορούνται ότι καταχράστηκαν 700.000 βρετανικές λίρες από την εταιρεία του πρώην συζύγου της τηλεμαγείρισσας.

nigella3.jpg

Η Nigella κατηγορείται ότι επέτρεπε στις αδελφές να κάνουν προσωπικά έξοδα που τα χρέωναν στην επιχείρηση με αντάλλαγμα να μην αποκαλύψουν στον σύζυγό της τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Η ίδια πάντως η τηλεμαγείρισσ�� δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για τις κατηγορίες που την βαραίνουν και με ένα απλό tweet ευχαρίστησε όσους της συμπαραστέκονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top