Χρ. Φερεντίνος: «Έχω περάσει κρίση στο γάμο μου»

Μιλά για την απουσία του από την τηλεόραση

Χρ. Φερεντίνος: «Έχω περάσει κρίση στο γάμο μου»

​Ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε και μετά από αρκετούς μήνες, ο παρουσιαστής έκανε δημόσια εμφάνιση, δίνοντας το παρόν σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης ενώ ετοιμάζει το ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι!

«Είναι κάτι διαφορετικό σίγουρα αλλά και κάτι παρόμοιο. Έχει κοινά στοιχεία με πράγματα που έχω κάνει τόσα χρόνια αλλά και εντελώς διαφορετικά. Θα υποδυθώ τον Πουαρό αλλά θα έχει και δικά μου στοιχεία», είπε ο παρουσιαστής για το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα.

Μάλιστα δεν θα υπήρχε καλύτερη δασκάλα από την ίδια του την γυναίκα, την Σοφία Παυλίδου.

«Λέμε μαζί τα λόγια. Συνέχεια να διορθώνω μου λέει».

Επιστρέφει όμως και στην τηλεόραση και σύντομα η εκπομπή του θα βγει στον αέρα.

«Θα είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεπαιχνίδι και talk show. Μου έλειψε η τηλεόραση. Πέρασα μια περίοδο απόμακρη. Καλό μου έκανε. Είμαι έτοιμος τώρα για μάχη».

Για την προσωπική του ζωή και για την κρίση στο γάμο του

«Η καθημερινότητα χαλάει τη μαγεία στο γάμο, αλλά εκεί πρέπει να έχεις την εξυπνάδα, την αντοχή, την εφευρετικότητα, την διάθεση να εκπλήξεις τον άλλον. Η αγάπη νομίζω μπορεί να τα υπερνικήσει όλα!»

Σε ερώτηση αν του έχουν τύχει όλα αυτά είπε: «Γίνεται να τα αποφύγεις αυτά; Θα ήμουν ψεύτης. Το καλό είναι ότι μετά είναι όλα καλά. Είναι σίγουρο ότι περνάς από κρίσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλα ομαλά. Είναι αφύσικο».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top