Γιώργος Λιάγκας: «Μετάνιωσα που πήγα στο “Dancing”. Έχασα και τον ύπνο μου»

«Μόνο με το Γιάννη Λάτσιο θέλω να κάνω εκπομπή στην TV»

Γιώργος Λιάγκας: «Μετάνιωσα που πήγα στο “Dancing”. Έχασα και τον ύπνο μου»

Με γκρίνια ξύπνησε Δευτεριάτικα ο Γιώργος Λιάγκας, που του έπεσε βαρύ το ξενύχτι στο «Dancing», και δεν σταμάτησε να παραπονιέται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, εμφανίστηκε στο show χορού, ως special guest κριτής, μόνο που οι κριτικές και οι βαθμολογίες του, προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις, τόσο στα social media, όσο και μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με τη Φαίη να διαφωνεί.

  • Aυτά διάβασε και άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας, που άρχισε να λέει on air:

«Εγώ το μετάνιωσα που πήγα στο Dancing. Και πήγα και με βρίζει όλη η Ελλάδα τώρα. Εγώ φταίω που πήγα κι έχασα και τον ύπνο μου!»

  • Τέλος, έκανε και πρόταση on air στο Γιάννη Λάτσιο, να παρουσιάσουν μαζί, βραδινή εκπομπή:

«Για ένα πράγμα χάρηκα μόνο. Σαν παρουσιαστής, εγώ είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Με τη Φαίη, μπορώ να κάνω εκπομπή, γιατί την παραδέχομαι ως παρουσιάστρια. Πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή υποχρεωθώ από τις συνθήκες να κάνω εκπομπή με έναν άνθρωπο, εξαιρετικά μεγάλο τηλεοπτικό ταλέντο είναι ο Γιάννης Λάτσιος. Θα έκανα εκπομπή μαζί του. Με εξιτάρει η ευφυΐα του. Είναι πρώτη φορά, που υπάλληλος κάνει πρόταση στο διευθυντή του! Γιάννη μου, σου προτείνω να κάνουμε μαζί ένα late night show».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top