To ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου: «Ο Γιώργος Παπανδρέου μας οδήγησε στην καταστροφή»

«Ήταν σε διατεταγμένη βλακεία, και η βλακεία διατάζει άσχημα»

 To ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου: «Ο Γιώργος Παπανδρέου μας οδήγησε στην καταστροφή»

​Για την κρίση και για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η χώρα ξέσπασε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος «τα έβαλε» με τον Γιώργο Παπανδρέου, θεωρώντας πως είναι ο βασικός υπεύθυνος:

«Σε μια χώρα που δεν έχει γίνει καμία έρευνα για το πώς φτάσαμε ως εδώ, σε μια χώρα όπου ο κύριος υπεύθυνος Παπανδρέου, συμπεριφέρεται σαν τουρίστας και φυτεύει δεντράκια στην Τουρκία, ενώ μας έχει οδηγήσει στην καταστροφή».

Παράλληλα, τονίζει πως «ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν σε διατεταγμένη βλακεία, και η βλακεία διατάζει άσχημα».

  • Στη συνέχεια, αποκαλεί τους «τροϊανούς»… «Ευρωπαίους Χρυσαυγίτες»:

«Ανήκουν στη διεθνή αλητεία, που πετάγονται από τα αυτοκίνητα και μπαίνουν στα υπουργεία, όπου ξέρουν ότι μέσα είναι 500 “χεσμένοι” που τους περιμένουν και φοβούνται. Δεν μπορούν να βγαίνουν τρία θρασύτατα υποκείμενα και να μην έχουν σεβασμό!»

  • Όσο για την τέχνη; Θεωρεί πως έχει σαστίσει:

«Πιάνεται ξανά από τον Μίκη. Μου αρέσει, αλλά δεν μπορεί μια Ελλάδα να περιμένει από τον Θεοδωράκη. Νιώθω σαν να είναι 500 νέοι σε ένα σπίτι, αραχτοί στους καναπέδες, και να σηκώνεται ένας μεγάλος άνθρωπος να ανοίξει την πόρτα που χτύπησε!»

  • Τέλος, απαντά και για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να φύγει από αυτή τη χώρα:

«Ο,τι έχει σκεφτεί ο μέσος Έλληνας, το έχω σκεφτεί κι εγώ. Ο,τι του πέρασε από το μυαλό, μου πέρασε κι εμένα. Όμως, αυτός ο τόπος μου έδωσε τη χαρά, εδώ πήρα τη στεναχώρια, αυτός είναι ο τόπος μου, εδώ θα μείνω… Όταν κλείνω τα μάτια μου, την Πάρο ονειρεύομαι…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top