Γνήσια «Διδυμίνα» η Γκαγκάκη: Πήγε στην Ζέτα αλλά υποστήριξε την... Δούκισσα!

"Χορεύει στο ταψί" τις παρουσιάστριες το στέλεχος!

Γνήσια «Διδυμίνα» η Γκαγκάκη: Πήγε στην Ζέτα αλλά υποστήριξε την... Δούκισσα!

​Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο STAR για όλα όσα έχουν ακουστεί και αφορούν στην σύγκριση που γίνεται μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και της Δούκισσας Νομικού!

Η πρώην και η νυν παρουσιάστρια του Dancing with the Stars πέρασαν από το μικροσκόπιο της κ.Γκαγκάκη, η οποία με διπλωματικό τρόπο προσπάθησε να μην τις θίξει!!!

Από την πρεμιέρα της παράστασης «Sugar – Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» με πρωταγωνίστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Γκαγκάκη, έχοντας ακόμη το νάρθηκα στο πόδι της υποστήριξε την..... Δούκισσα Νομικού!!!!

«Είναι πολύ άδικο για τη Δούκισσα η σύγκριση που γίνεται με την Ζέτα...» είπε το στέλεχος του ΑΝΤ1, ξεκαθαρίζοντας πως «το Dancing έχει πάρει άλλη πορ��ία, άλλη μορφή, μην το προσωποποιείται. Είναι λιγάκι αστείο και πολύ άδικο για τη Δούκισσα να συγκρίνουμε το χρώμα των μαλλιών, το κορμί, αν είναι όμορφη, αν είναι άσχημη».

Σαν «Δίδυμος» που είναι η κυρία Γκαγκάκη ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις Δημόσιες Σχέσεις και πώς να τις διατηρεί σε αρμονία, χωρίς να δυσανασχτεί κανέναν!!!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top