Αλλαγές στο Messenger του Facebook: Θα στέλνει sms σε επαφές του τηλεφωνικού σας καταλόγου!

Αναβαθμισμένη η εφαρμογή-Νέο περιβάλλον για το χρήστη

Τέρμα το Facebook Messenger όπως το ξέρατε αρχικά! Πλέον, η δημοφιλής εφαρμογή αναβαθμίστηκε και ανανεώθηκε, προσφέροντας στους χρήστες της, την εξής δυνατότητα:

Να στέλνουν γραπτά μηνύματα, όχι μόνο στους διαδικτυακούς φίλους τους στο Facebook, αλλά ��αι στις επαφές του τηλεφωνικού τους καταλόγου.

Όσοι κατεβάσετε την ανανεωμένη εφαρμογή, θα δείτε πως σας ζητά να καταχωρήσετε (προαιρετικά), τον τηλεφωνικό σας αριθμό.

2013-03-26_07-46-08.jpg
Αν το κάνετε, αυτόματα σας αποστέλλεται γραπτό μήνυμα με κωδικό επιβεβαίωσης. Όταν τον καταχωρήσετε, θα μπορείτε πλέον να στέλνετε αλλά και να λαμβάνετε μηνύματα, από τους διαδικτυακούς σας φίλους, ακόμα κι όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook.

Αν τώρα θέλετε να προσθέσετε μια επαφή από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο που δεν την έχετε «φίλο» στο Facebook, πάτε στο εικονίδιο «People», κάνετε κλ��κ στο σύμβολο +, και πληκτρολογείτε τον τηλεφωνικό του αριθμό.

  • ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:

Πλέον, κάθε επαφή συνοδεύεται πλέον από μια φωτογραφία προφίλ (στα αριστερά του ονόματος κάθε επαφής), ενώ παράλληλα υπάρχει μια μπλε ένδειξη, η οποία επιτρέπει να γνωρίζει ο χρήστης ποιος από τους διαδικτυακούς του φίλους κάνει χρήση της εφαρμογής και ποιος είναι εκτός σύνδεσης.

Η αναβάθμιση του Messenger είναι διαθέσιμη για λογισμικό iOS και Android.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top