Ο αδελφός της Ε. Μενεγάκη περιγράφει την γυναίκα προς αποφυγήν

Βρε ποια μας θυμίζει, ποια μας θυμίζει

Κάτι έπαθε ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη και είπε μέσω facebook να κάνει μάθημα στις γυναίκες για το τι δεν πρέπει να κάνουν για τιμούν το φύλο και τον ρόλο τους.

«Μια αληθινή γυναίκα, είναι αυτή που δεν θα προσπαθήσει με επιμονή να μιμηθεί τις υπόλοιπες και την τάση της εποχής. Που δεν θα ανεβάσει 1.300 φωτογραφίες με trendy φίλους που τάχα περνάει ουάου, αλλά θα περάσει καλά για την πάρτη της. Έτσι κι αλλιώς συνήθως όταν περνάς αληθινά καλά, δεν έχεις χρόνο και σκέψη για check in. Που δεν ζητάει απεγνωσμένα μέσα από καθημερινές και προκλητικές και φτη��ιάρικες φωτογραφίες την αναγνώριση της ομορφιάς της αλλά ρίχνει ένα χαμόγελο και απαντάει σε αυτές που προσπαθούν με χίλιους τρόπους ''Χαλαρώστε, εδώ είμαι''. Που ο λόγος της έχει τέτοια υπόσταση που την ξεχωρίζουν και την θυμούνται γ' αυτόν (και όχι πχ για τα βυζιά της) και την χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα», έγραψε πριν από λίγο ο μικρός αδελφός της Ελένης και δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά φρόντισε να μας κάνει μάθημα για το ποια είναι τελικά η ιδανική γυναίκα.

«Αληθινή γυναίκα είναι αυτή που δεν προσκυνάει μπροστά σε ένα πορτοφόλι, αλλά λιώνει σε 2 χέρια αντρικά. Δεν ονειρεύεται να ξυπνήσει μέσα σε χρυσάφια αλλά σε κανένα χωριό αγκαλιά με τον δικό της παίδαρο.. Τέλος, αληθινή γυναίκα είναι αυτή που όταν ο μάγκας της τραβάει ζόρια, στέκεται βράχος δίπλα του γιατί δεν γεννήθηκε για τα εύκολα, για τα δύσκολα γεννήθηκε. Η γυναίκα είναι έννοια ιερή, και μερικές την καταντήσατε ιερό-δουλη. Να προσπαθείτε να είστε σαν αυτές που θα θέλατε αύριο - μεθαύριο ο γιος σας να ερωτευτεί και να αγαπήσει», κατέληξε.

Κι εμείς αναρωτιόμαστε, βρε ποια μας θυμίζει η γυναίκα που περιγράφει, ποια μας θυμίζει; Πάντως το αγόρι έχει μεγάλο πόνο, αλλιώς τέτοιο παραλήρημα δεν εξηγείται διαφορετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top