Γιώργος Λιανός: «Τρέχαμε το μωρό στο νοσοκομείο με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα»

Τι συνέβη στην πρώτη του γνωριμία με τον Τόμας Πρωτόπαππα;

Γιώργος Λιανός: «Τρέχαμε το μωρό στο νοσοκομείο με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα»

​Μπαμπάς ενός 2χρονου κοριτσιού κι ενός μόλις 50 ημερών αγοριού και με γεμάτο πρόγραμμα από επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο Γιώργος Λιανός μιλά για την περιπέτεια υγείας του γιού του αλλά και τους νέους του συνεργάτες, αλλά και για τη γνωριμία του με τον Τόμας Πρωτόπαππα.

«Είχαμε ορισμένα προβλήματα γιατί η μικρή μας έφερε από τον παιδικό μια ίωση και τρέχαμε το μωρό στο νοσοκομείο με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα» και πρόσθεσε:

«Ζοριστήκαμε αρκετά και συνεχίζουμε να ζοριζόμαστε».

lianos1.jpg
Ακόμη μίλησε για το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη λέγοντας: «Κατάλαβα πόσο φυσιολογικοί είναι και ότι αυτό που έρχεται στο μυαλό τους το λένε κατευθείαν. Όχι τόσο η Φαίη, όσο ο Γιώργος. Ο Γιώργος είναι εντελώς διάφανος σε αυτό που λέει, χωρίς να το σκεφτεί πιο πριν. Το πρωινό, ως τηλεοπτικό προϊόν, το φοβάμαι λίγο, αλλά μαζί του ένιωσα απόλυτη ασφάλεια»

Όσο για την Σάσα Σταμάτη είπε: «Είναι τρελή, αντράκι και νομίζω πως η σχέση μαζί της θα μου πάρει τον περισσότερο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να ταιριάξουμε και να κολλήσει η ατάκα μου πάνω στη δική της».
Τέλος, ο ίδιος αναφέρεται στην γνωριμία του με τον Τόμας Πρωτόπαππα, η οποία έγινε στα γυρίσματα του «Κράτα γερά».

«Θυμάμαι πως ο Τόμας είχε πολύ γέλιο. Δεν τον ήξερα. Πρώτη φορά τον είδα στο γύρισμα. Παρότι είχε μια σκληρή φυσιογνωμία στο πρόσωπο , μόλις τον γνώρισα μου έγινε αφόρητα συμπαθής και ήταν ένα από τα ωραιότερα γυρίσματα. Θυμάμαι πως εκείνη τη μέρα είχε φάει κάτι και δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Έφυγε, έκανε εμετό και γύρισε με την ίδια καλή διάθεση να συνεχίει το γύρισμα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top