Λιάγκας για Μενεγάκη: «“Aγιογραφία” είναι η εκπομπή της-Όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο!»

Έξαλλος με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου-Συνεχίζεται η κόντρα με Γεωργαντά

Λιάγκας για Μενεγάκη: «“Aγιογραφία” είναι η εκπομπή της-Όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο!»

Διακαναλική «φωτιά» έβαλε η Δούκισσα Νομικού γιατί για τα μάτια της, «σφάζονται» εκπομπές!

Το όλο θέμα, ξεκίνησε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που πήγε καλεσμένη στο «ΟΛΑ» και «την είπε» στη Δούκισσα, λέγοντας της πως δεν της αρέσει για το «Dancing».

Αυτό είδε και ο Θέμης Γεωργαντάς, που έξαλλος αναφώνησε την επόμενη μέρα, «πω πω αγενέστατη! Έχω πάθει σοκ!»

  • Δεν άργησε να έρθει και η απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, που ακόμα πιο νευριασμένη είπε στην εκπομπή της Ελένης:

«Τι έχω πει που έχω περάσει τα όρια. Είπα κάτι για την οικογένεια, το ήθος και το IQ της;Την άποψη μου την τεκμηριώνω.Από την άλλη, ο Γεωργαντάς ακούει πολύ χειρότερα δίπλα του.Για μένα είναι πολύ πιο προ��βλητικό να κάνεις μια συνέντευξη και να ρωτήσεις κάποιον για τα προσωπικά του, επιμένοντας, και το έχουν κάνει όλοι. Από το Λιάγκα, μέχρι τον Κωστόπουλο!»

Αυτά… χθες. Γιατί σήμερα, στο πρωινό του ΑΝΤ1. Σχολιάζοντας τα λεγόμενα της Ελιάνας, ο Γιώργος Λιάγκας τα πήρε και τα έχωσε έμμεσα μέχρι και στην πάλαι ποτέ συμμαθήτρια του, Ελένη Μενεγάκη:

«Ήρθε η άλλη, έβρισε τη Δούκισσα, και καταλήξαμε πως δεν κάνουμε καλές συνεντεύξεις. Αγιογραφία είναι η συγκεκριμένη εκπομπή. Την ίδια δουλειά κάνουμε όλοι στην τηλεόραση. Άλλοι την κάνουμε καλύτερα και άλλοι χειρότερα. Όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο. Αλλά να βγαίνουμε και να βγάζουμε τα μάτια του άλλου;»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε και ο Θέμης Γεωργαντάς, μιας και πολλοί τον κατηγόρησαν πως θα έπρεπε να βλέπει τη Σάσα Σταμάτη που είναι δίπλα του και ακούει πολύ χειρότερα πράγματα καθημερινά:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή με την αντίδραση της Δούκισσας, η οποία φάνηκε πως στεναχωρήθηκε. Δεν μ΄άρεσε καθόλου ο τρόπος της. Πήγε καλεσμένη, κι άρχισε να λέει πράγματα σε έναν από τους οικοδεσπότες! Έχουμε τη Σάσα-«Βαγγέλα» που είναι κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν έχει πάει σε κάποια εκπομπή ν΄αρχίσει να τα χώνει στον οικοδεσπότη. Υπάρχουν και κάποια όρια!»

Στο τέλος, το θέμα «έκλεισε» η Σάσα, λέγοντας:

«Εγώ έτσι μιλάω. Αγενής; Κακιά; στο τέλος όλοι θα κριθούμε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top