Πρωταγωνιστής του «Παρά Πέντε» έγινε οδηγός πούλμαν!

Τι τον ώθησε να κάνει η οικονομική κρίση;

Ως οδηγός πούλμαν που μετέφερε παιδιά αναγκάστηκε να εργαστεί ο Πατρίκιος Κωστής, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του κακού στο «Παρά Πέντε»!

«Για πολλά χρόνια την επιτυχία που εισέπραξα από το Παρά Πέντε την εξαργύρωσα με επαγγελματικές προτάσεις. Δούλεψα καλά, αλλά μετά ήρθε η κρίση και τα δεδομένα άλλαξαν. Το 2010 η τηλεόραση έβαλε φρένο στις ελληνικές παραγωγές και οι συνεργασίες που μου πρότειναν δεν με ικανοποιούσαν. Την εποχή λοιπόν της αναδουλειάς θέλησα να κάνω άλλα πράγματα. Να γίνω οδηγός σε πούλμαν και να δουλέψω σε μπαρ», εξομολογείται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο ηθοποιός.

Όπως προσθέτει, η κρίση τον ώθησε στο να «αγγίξει» ένα από τα όνειρά του, οπότε και γράφτηκε σε κρατική σχολή νηπιαγωγών, στην οποία φοίτησε δύο χρόνια.

«Στην πρακτική εξάσκηση δεν πληρωνόμουν και θέλησα να βγάλω τα προς το ζην κάνοντας τον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε τα μικρά», αποκαλύπτει ο ίδιος, ο οποίος, βέβαια, δεν έχει σταματήσει τους ρόλους στο θέατρο ή σε σειρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top