Άρχισαν τα… όργανα στο Dancing with the Stars

Στα μαχαίρια Κ. Δανδουλάκη και Α. Κωστάλας;

Ο χορός στο Dancing with the Stars καλά κρατεί αλλά ακόμα καλύτερα οι κόντρες και τα παρατράγουδα. Το βιενέζικο βαλς της Κατερίνας Στικούδη ήταν η αφορμή για να βγει στον αέρα η παρασκηνιακή κόντρα της Κάτιας Δανδουλάκη και του Αλέξη Κωστάλα. Όπως μάθαμε, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και τα σπασμένα τα πλήρωσε ο μουσικός επιμελητής!

«Δεν εντυπωσιάστηκα, το βιενέζικο βαλς είναι ένας μουσικός κόσμος, εδώ είναι ένας υπερδραματικός χορός. Μπορεί να ταίριαζε με το τραγούδι, εμένα όμως με ξένισε» είπε ο Α. Κωστάλας και έκα��ε έξαλλη την Κάτια Δανδουλάκη.

«Το βιενέζικο βαλς είναι μια εντελώς διαφορετική αίσθηση με αυτό το κομμάτι που ακούσαμε σαν τραγούδι. Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να προσαρμοστεί αυτό το τραγούδι καλύτερα; Εξαιρετικο΄θ ήταν στο χορευτικό με αυτό το τραγούδι», είπε η κριτής και φάνηκε ότι κάτι τρέχει.

Οι σπόντες έπεφταν βροχή , με χαμόγελο βέβαια και σαβουάρ βίβρ να ταιριάζει γάντι με το βιενέζικο βαλς.

Ο άμοιρος Dj έκαψε τη γούνα του, στη νέα κόντρα που θα έχει επεισόδια!

Ο Αλέξης Κωστάλας άφησε μεταξεταστέα την Κατερίνα Στικούδη αλλά η Κάτια Δανδουλάκη της έβαλε πάνω από τη βάση. 6 και όποιος αντέξει να χορέψει στο ταψί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top