Γιατί μόνο η Βουλή; Αποκτά δική της τηλεόραση και η εκκλησία!

Έχει δοθεί το «πράσινο φως» από τον Αρχιεπίσκοπο

Γιατί μόνο η Βουλή; Αποκτά δική της τηλεόραση και η εκκλησία!
Πολύ κοντά στο να αποκτήσει δικό της τηλεοπτικό σταθμό βρίσκεται η εκκλησία, σύμφωνα με το real.gr.
Οι μητροπολ��τες Σερρών, Νεαπόλεως και Πατρών παρέδωσαν στον Αρχιεπίσκοπο το τελικό σχέδιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιερώνυμος τους άναψε το «πράσινο» φως για να προχωρήσουν.
Από τον Απρίλιο του 2012 που ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού «4Ε» που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και μεταδίδει ήδη εκκλησιαστικό πρόγραμμα, άρχισαν ουσιαστικά και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο που απομένει είναι η συμφωνία για το οικονομικό αλλά και το νομικό πλαίσιο που θα έχει η εταιρεία που θα συσταθεί.
Το τηλεοπτικό σχέδιο της εκκλησίας
Φορέας θα είναι η αποστολική διακονία
• Το πρόγραμμα αρχικά θα είναι διάρκειας 3 ωρών
• Εκπομπές που θα αφορούν κυρίως το κοινωνικό έργο
• Φιλοξενία σε studio στην Αθήνα κατά προτίμηση δημόσια
• Πληρωμή του δορυφορικού προγράμματος
Στο θέμα αναφέρθηκε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Ιεραρχίας: «Αποκτήσαμε τον τηλεοπτικό δίαυλο 4Ε και, μαζί με το ραδιόφωνο της εκκλησίας μας, καταφέραμε να προχωρήσουμε στην απόκτηση πανελλαδικού σήματος και για τους δύο φορείς. Αποφασίσαμε να αναλάβει την όλη διαχείριση η αποστολική διακονία, ως ο κατ’ εξοχήν ιεραποστολικός οργανισμός της Εκκλησίας μας, επιφορτισμένος με την προβολή του λόγου του Θεού προς τους εγγύς και τους μακράν».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top