Το είπανε και τ’ άστρα η Ελένη δεν πρέπει να υπογράψει υποθέσεις του παρελθόντος

Βρε κοίτα οι πλανήτες που παρακολουθούν τη δικαστική της διαμάχη με τον Γ. Λάτσιο

Ακούτε χωριανοί, ανάδρομος είναι ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού και η Ελένη έχει προβληματιστεί πολύ. Και αυτό γιατί η Άση σήμερα της είπε ότι το παρελθόν έρχεται μπροστά της και πρέπει να το αντιμετωπίσει.

«Αν υπήρχαν θέματα παρελθοντικά, είτε σε σχέσεις, είτε σε εργασίες, είτε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, με κάποιο τρόπο έρχονται μπροστά σας», είπε η Άση στο Λενιώ κι εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Τώρα επειδή τα πιστεύω με πιάνουν όλα αυτά που λέει κατά καιρούς η Άση; Πώς γίνεται; Επειδή τα πιστεύω μου συμβαίνουν; Δεν έχει να κάνει με καλό ή κακό. Είπες κάτι σήμερα, το έχω, είπες κάτι πριν λίγες μέρες το είχα. Είναι λες και ακούς τις συνεννοήσεις μου», της είπε η Ελένη.

Κι ερχόμαστε κι εμείς οι πονηροί και λέμε… Μήπως Ελενάκι μου τα άστρα σου λένε να μην υπογράψεις τίποτα με τον πρώην σου Γ. Λάτσιο σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχετε;

Βρε σας λέω οι πλανήτες παρακολουθούν τη ζωή της Ελένης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top